Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άντεμ Λιάγιτς: Έτοιμος για το "μπαμ" του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ - "Συμφωνία με Μπεσίκτας για Λιάγιτς..." - Τι ζητά ο παίκτης
| 2021-08-30 17:30:00

Έτοιμος για το "μπαμ" ο ΠΑΟΚ - "Συμφωνία με Μπεσίκτας για Λιάγιτς..." - Τι ζητά ο παίκτης

Sportdog Team
Έτοιμος για το "μπαμ" ο ΠΑΟΚ - "Συμφωνία με Μπεσίκτας για Λιάγιτς..." - Τι ζητά ο παίκτης

Κοντά στο να προχωρήσει σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι ο Δικέφαλος του Βορρά καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από Τουρκία και Ιταλία η ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με την Μπεσίκτας και απομένει να τα βρει με τον παίκτη για να ολοκληρωθεί το σούπερ deal.

ΠΑΟΚ - Άντεμ Λιάγιτς: Κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή είναι ο Δικέφαλος του Βορρά, καθώς όπως ανέφερε ο Κώστας Πετρωτός στην εκπομπή του Metropolis 95.5 "Τρίτο Ημίχρονο" η ΠΑΕ προσφέρει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή συμβόλαιο ενός έτους με αποδοχές 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, με την πλευρά του παίκτη να θέλει περισσότερα χρόνια συμβολαίου, πιθανότατα τριετές με αυτό να είναι το μόνο ουσιαστικό για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο με την Μπεσίκτας μέχρι το 2022, οπότε τα χρήματα που προσφέρουν οι Ασπρόμαυροι είναι για να μοιραστούν με την τουρκική ομάδα το συμβόλαιό του για τον επόμενο χρόνο.

Μάλιστα δημοσίευμα του Tuttomercato, από την Ιταλία, αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία του Δικεφάλου του Βορρά με τους Τούρκους με το ποσό της μετακίνησης να είναι 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

"Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αγοράσει τον Αντεμ Λιάγιτς. Σύμφωνα με την τουρκική Fanatik, η Μπεσίκτας έχει αποδεχθεί την πρόταση 1,5 εκατ.ευρώ του ΠΑΟΚ και μένει να τα βρει η ελληνική ομάδα με τον παίκτη. Ο 29χρονος Σέρβος είναι εκτός πλάνων στη Μπεσίκτας", τονίζει το δημοσίευμα για την επικείμενη μετακίνηση του Άντεμ Λιάγιτς στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags