Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτη ανατροπή στην ΑΕΚ - Φεύγει Έλληνας βασικός παίκτης από την ομάδα - Στον... αέρα ακόμα ένας
| 2021-08-30 22:42:00

Απίστευτη ανατροπή στην ΑΕΚ - Φεύγει Έλληνας βασικός παίκτης από την ομάδα - Στον... αέρα ακόμα ένας

Sportdog Team
Απίστευτη ανατροπή στην ΑΕΚ - Φεύγει Έλληνας βασικός παίκτης από την ομάδα - Στον... αέρα ακόμα ένας

Μπαράζ αποχωρήσεων φαίνεται ότι ετοιμάζονται στην Ένωση καθώς μετά τις πολύ σημαντικές προσθήκες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δείχνει ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του.

ΑΕΚ: Ένα βήμα πριν τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι ο Χρήστος Αλμπάνης, καθώς οι ομάδα της Κύπρου είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ένωση για τον δανεισμό του 26χρονου ποδοσφαιριστή και φαίνεται ότι είναι πλέον θέμα χρόνου το οριστικό deal.

Ο ποδοσφαιριστής είναι στους Κιτρινόμαυρους από το 2018, μετά από τρία χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως μέχρι τώρα δεν έχει πείσει με την παρουσία του, ενώ μετά τον αποκλεισμό από την Βελέζ έδειξε διάθεση αποχώρησης από την ομάδα.

Εκτός από τον Αλμπάνη είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις και με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, με ομάδα από την Δανία να θέλει να τον αποκτήσει με αγορά, όμως ο Σουηδός δεν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags