Facebook Pixel Superleague: Οριστικό: "Κλείδωσε" η σέντρα - Πότε θα γίνει η πρώτη αγωνιστική!
| 2021-08-31 12:40:00

Οριστικό: "Κλείδωσε" η σέντρα της Superleague - Πότε θα γίνει η πρώτη αγωνιστική!

Sportdog Team
Οριστικό: "Κλείδωσε" η σέντρα της Superleague - Πότε θα γίνει η πρώτη αγωνιστική!

Μετά από... σαράντα κύματα το ελληνικό πρωτάθλημα αποφάσισε την ημερομηνία που θα γίνει η σέντρα της νέας σεζόν, παρότι παραμένουν ακόμα κάποια τυπικά θέματα να διευθετηθούν.

Superleague: Τα τυπικά έμειναν για να οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς οι ομάδες ξεπέρασαν τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί με την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση και συμφώνησαν για σέντρα το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Την Πέμπτη στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα επικυρωθούν και επίσημα οι σημερινές αποφάσεις, όπως και αυτή της σέντρας της φετινής Superleague στις 11 Σεπτεμβρίου.

Σε προφορικό επίπεδο υπάρχει σύμπνοια για να υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο και έτσι ξεπεράστηκε ένα βασικό... αγκάθι στις διαφωνίες που είχαν τόσο καιρό οι ελληνικές ομάδες. 

Όσο για τη φετινή σεζόν, το θέμα που είχε προκύψει με τις πέντε ομάδες (Βόλος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων, Ιωνικός) με την Cosmote αναμένεται να λυθεί, ενώ και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρει τηλεοπτική στέγη, πιθανότατα στη Nova.

Η ανακοίνωση από την πλευρά της Superleague:

Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021  και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags