Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κόλπο γκρόσο" με Βαγιανίδη - Αυτοί τον "έψησαν" να γυρίσει - Το συμβόλαιο και η 500αρα στην Ίντερ
| 2021-08-31 18:39:00

"Κόλπο γκρόσο" με Βαγιανίδη - Πoιοι τον "έψησαν" να υπογράψει - Το νέο συμβόλαιο και η... ΑΕΚ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Κόλπο γκρόσο" με Βαγιανίδη - Πoιοι τον "έψησαν" να υπογράψει - Το νέο συμβόλαιο και η... ΑΕΚ!

Ο ρόλος των Διαμαντόπουλου-Βρύζα και τι έγινε με τους Δικέφαλους. Τα χρήματα που θα πάρει στον Παναθηναϊκό, το πλάνο για να μπει στην πρώτη ομάδα και πώς πείστηκε να γυρίσει στην Ελλάδα και το Τριφύλλι, ικανοποιώντας την οικογενειακή επιθυμία.

Δεκατέσσερις μήνες μετά την θορυβώδη αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και την μεταγραφή του στην Ιντερ, ο Γιώργος Βαγιαννίδης φοράει ξανά την φανέλα με το τριφύλι, αφού πριν από λίγο έπεσαν και οι υπογραφές για την οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα των ατζέντηδων η προσφορά του Παναθηναϊκού είναι συμβόλαιο 4 χρόνων με κλιμακωτες αποδοχές 70, 80, 100.000 και 140.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του Βαγιαννίδη στην Ιντερ είναι μέχρι το 2024, με κατά μέσο όρο ετήσιες αποδοχές plus 280.000 ευρώ και όπως αναφέρουν από την πλευρά του παίκτη, τη διαφορά θα την καλύψουν οι "νερατζούρι".

Απο εκεί και πέρα η υπόθεση επαναπατρισμού του "Βάγια" δεν προέκυψε τώρα αλλά δουλευόταν με μεθοδικότητα και κάτω από κάθε μυστικότητα από τα μέσα του καλοκαιριού. Ο νεαρός άσος δεν ήταν υπέρ της επιστροφής του στην Ελλάδα αλλά από την στιγμή που ξέμεινε από επιλογές και κινδύνευε να μείνει στην Ιντερ να γυμνάζεται με την Κ19 αλλά να μην έχει δικαίωμα να  αγωνιστεί ούτε καν στην Πριμαβέρα, μάλλον το ξανασκέφτηκε και πείστηκε από την οικογένειά του.

Ειδικότερα ο πατέρας του, Σωτήρης Βαγιαννίδης, από την αρχή του καλοκαιριού κι ανεξάρτητα από τις κινήσεις που έκανε το πορτογαλικό μανατζερικό Γραφείο που έχει τον "Βάγια" (και ο Κύπριος συνεργάτης τους Ζήνωνος) για να τον πάρει δανεικό από την Ιντερ και με χαμηλή οψιόν αγοράς, αυτός δούλευε παράλληλα με τους πρώην ατζέντηδες του παιδιού του, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο - Ζήση Βρύζα την προοπτική του ποδοσφαιρικού επαναπατρισμού του. Μέχρι χθες μάλιστα ήταν κοντά στην Ανόρθωση, όπου τον «δούλευε» ο Ζήνωνος, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από τη Λασκ, από δύο ολλανδικές και την ΑΕΚ που τον ήθελε, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που δεν ασχολήθηκε. Ωστόσο, υπήρχε από την αρχή η προτίμηση προς τους Πράσινους, αφού είναι και το συναίσθημα στη μέση.

Από την στιγμή , λοιπόν, που δεν βρέθηκε κάτι στην Σεριε Β' (παρά το δεδομένο ενδιαφέρον της Λέτσε) που να του εγγυάται πως θα έχει ευκαιρίες και δεν θα τραβήξει οτι στην Σιντ Τρουίντεν (ήταν...αόρατος), το τελευταίο χρονικό διάστημα ξαναπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό

Μάλιστα την δουλειά ανέλαβε ο πρώην ατζέντης του Βαγιαννίδη, αυτός δηλαδή που τον πήγε πέρσι μαζί με τον Βρύζα στην Ιντερ, δηλαδή ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από το Σάββατο στο Μιλάνο βρίσκεται ο Βρύζας (όπως και η μητέρα του νεαρού δεξιού μπακ χαφ) για να λύσει το συμβόλαιό του με την Ιντερ ενώ στην Αθήνα από χθες είχε κορυφώσει τις επαφές με τον Παναθηναϊκό για να ντιλάρουν, ο Διαμαντόπουλος.

Με τον Βαγιαννίδη να επιστρέφει ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό και την Ίντερ να κρατάει 30% ποσοστό μεταπώλησης. Όσον αφορά το πότε θα παίξει, το πλάνο αναφέρει πως θα πάρει δύο παιχνίδι με τη β' ομάδα για να βρει ρυθμό και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πρώτη ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο λάθος στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού - Άλλον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς - Αλητεία στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags