Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έπεσε το τηλέφωνο" του Μοντέστο με τα λεφτά που ζήτησε - "Γκρίνια" από τη γυναίκα του για Ολυμπιακό
| 2021-09-01 12:31:00

"Έπεσε το τηλέφωνο" του Μοντέστο με τα λεφτά που ζήτησε - "Γκρίνια" από τη γυναίκα του για Ολυμπιακό

BoxtoBox
"Έπεσε το τηλέφωνο" του Μοντέστο με τα λεφτά που ζήτησε - "Γκρίνια" από τη γυναίκα του για Ολυμπιακό

Πώς χάθηκε μία κορυφαία μεταγραφή από την Ισπανία για τους Πειραιώτες. Το boxtobox αποκαλύπτει στο Sportdog.gr τι συνέβη με τον Σέρχιο Εσκουδέρο που απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Τα απίστευτα χρήματα που ζήτησε, οι... μουρμούρες στο σπίτι και γιατί δεν προχώρησε.

Ολυμπιακός: Στις αρχές Αυγούστου το όνομά του, σχεδόν, μονοπώλησε το μεταγραφικό ενδιαφέρον για 4-5 μέρες. Κάποια στιγμή μάλιστα παρουσιάστηκε ως βέβαιη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Μέχρι που οι πρωταθλητές αποφάσισαν να τελειώσουν μια και καλή το θέμα.

Για τον Σέρχιο Εσκουδέρο ο λόγος. Ο 32χρονος Ισπανός αριστερός μπακ τέθηκε όντως υπόψιν των πρωταθλητών Ελλάδας αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη και οι Ανδαλουσιανοί δεν είχαν διάθεση να το ανανεώσουν. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρολεύκων μάλιστα, Φρανσουά Μοντέστο, του είχε τηλεφωνήσει τότε να διερευνήσει τις προθέσεις του και φυσικά να πάρει μια ιδέα για τις οικονομικές αξιώσεις του πολύπειρου ποδοσφαιριστή.

Με το ποσό που άκουσε λίγο έλειψε να του πέσει το τηλέφωνο από το αυτί. Ξέρετε πόσα ζήτησε ο Εσκουδέρο, με συνέπεια να σταματήσει σχεδόν άμεσα η ιστορία; Δύο (2) εκατ.ευρώ ΚΑΘΑΡΑ.

Δηλαδή σ' αυτό το ποσό δεν υπολογίζεται η εφορία και δεν υπολογίζονται τα πριμ επίτευξης στόχων. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν θα μπορούσε, όχι μόνο ο Ολυμπιακός, οι περισσότερες ομάδες της Ευρώπης, να σπαταλήσουν κοντά στα 4 εκατ.ευρώ (με εφορία και μπόνους) για αριστερό μπακ και μάλιστα για έναν που δεν έχει καμία μεταπωλητική αξία.

Κάποιοι λένε πως τα ποσά που ζήτησε ο Εσκουδέρο ήταν ένας τρόπος να αρνηθεί ευγενικά αφού είχε και τη γκρίνια της γυναίκας του στο κεφάλι. Κι αυτό γιατί γέννησε πριν από περίπου δύο μήνες (σ.σ.: τότε που εξελίχθηκε το στόρι ήταν 20 ημερών το μωρό) και δεν το... έψηνε καθόλου να μετακομίσουν εκτός Ισπανίας.

***Παρεμπιπτόντως, την ώρα που έγραφα αυτές τις γραμμές googlαρα να δω αν πήγε σε καμία ομάδα αυτή η ψυχή. Και όπως έγραφαν οι Ισπανοί ο Εσκουδέρο διαπραγματεύονταν με τη Γρανάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με νέα στοιχεία για Σεμέδο - Απίστευτη αποκάλυψη Θωμαΐδη - Τα δύο μηνύματα στο κινητό του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags