Facebook Pixel Super League: Απίστευτη μεταγραφή για ομάδα της Super League - Έδωσε και επίσημα παίκτη στην Ίντερ
| 2021-09-01 19:54:00

Απίστευτη μεταγραφή για ομάδα της Super League - Έδωσε και επίσημα παίκτη στην Ίντερ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη μεταγραφή για ομάδα της Super League - Έδωσε και επίσημα παίκτη στην Ίντερ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη στιγμή για σύλλογο που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου, καθώς την Τετάρτη (1/9) οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή ποδοσφαιριστή της στους Νερατζούρι.

Ατρόμητος - Χρήστος Αλεξίου: Στην Ίντερ και επίσημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 16χρονος αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, καθώς όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (1/9) δόθηκε δανεικός στους Νερατζούρι για έναν χρόνο, με τους Ιταλούς να έχουν την δυνατότητα να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι.

"H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ για την παραχώρηση του 16χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Αλεξίου με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.

Ο παίκτης θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι «νερατζούρι» διατηρούν το δικαίωμα της πλήρους μεταγραφής του, εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη στο διάστημα της παραμονής του στις Ακαδημίες.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει την Ίντερ για την ομαλή πορεία των διαπραγματεύσεων και για τη συνεργασία, ενώ θέλει να ευχηθεί στον Χρήστο υγεία και κάθε επιτυχία", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για το βήμα στην καριέρα του έκανε ο Χρήστος Αλεξίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags