Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνέλαβαν τους οπαδούς της Νις για τα επεισόδια με Μαρσέιγ! Κατηγορούνται για εισβολή στο γήπεδο
| 2021-09-02 09:15:00

Συνέλαβαν τους οπαδούς της Νις για τα επεισόδια με Μαρσέιγ! Κατηγορούνται για εισβολή στο γήπεδο

Sportdog Team
Συνέλαβαν τους οπαδούς της Νις για τα επεισόδια με Μαρσέιγ! Κατηγορούνται για εισβολή στο γήπεδο

Πέντε οπαδούς της Νις, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι κόντρα στην Μαρσέιγ συνέλαβαν οι γαλλικές Αρχές.

Τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν κατηγορούνται για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι της Νις με την Μαρσέιγ, αλλά και για το ότι συνεπλάκησαν σε επεισόδια με μέλη της αποστολής της ομάδας της Μασσαλίας.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε στιγματιστεί από επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο 75΄ του αγώνα και ξεκίνησαν όταν ο Ντιμίτρι Παγέ επέστρεψε στην εξέδρα ένα μπουκάλι, που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν συνέπεια να ακολουθήσει εισβολή των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, κάτι που είχε σαν συνέπεια να υπάρξει οριστική διακοπή του ματς, καθώς η Μαρσέιγ, δεν επέστρεψε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να υπάρξει ολοκλήρωση του καθώς όπως υποστήριξε κάποιοι από τους παίκτες της είχαν τραυματιστεί.

Σε ότι έχει να κάνει με την τύχη του αγώνα αυτή βρίσκεται στα χέρια της πειθαρχικής επιτροπής της γαλλικής λίγκας, η οποία θα συνεδριάσει στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου και θα γίνουν γνωστές οι ποινές που θα υπάρξουν στις δύο ομάδες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags