Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι τρεις Έλληνες που... καθάρισε ο Μαρτίνς - Νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι - "Μπάχαλο" με Φορτούνη
| 2021-09-02 11:30:00

Οι τρεις Έλληνες που... καθάρισε ο Μαρτίνς - Νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι - "Μπάχαλο" με Φορτούνη

του Παναγιώτη Νικολάου
Οι τρεις Έλληνες που... καθάρισε ο Μαρτίνς - Νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι - "Μπάχαλο" με Φορτούνη

Ποιος και γιατί φεύγει από τον Ολυμπιακό και τι γίνεται με τον αρχηγό. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έκλεισε με τις προσθήκες, αν και... δεν αποκλείεται η έκπληξη έστω και στο 95' στα μπακ, αλλά όχι με τις αποχωρήσεις. Τι συνέβη με τον Κώστα Φορτούνη και ποιος του πήρε το νούμερο;

Ολυμπιακός: Ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν πλέον να κάνει κάποια ακόμα μεταγραφική κίνηση ο Ολυμπιακός, παρότι η αγορά των ελεύθερων θα «κλείσει» στις 15 Σεπτεμβρίου. Στο Λιμάνι μέχρι και την Τρίτη προσπάθησαν πάρα πολύ για να βρουν έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και πλέον θα πάρουν κάποιον παίκτη, μόνο εάν βρεθεί μία εξαιρετικη περίπτωση.

Αρκετοί ισχυρίζονται πως σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Δημήτρης Σιόβας, που έμεινε ελεύθερος, έχει προτάσεις από την Ισπανία, όμως δεν έχει κλείσει την... πόρτα στους Πειραιώτες. Παρόλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει με το υπάρχον ρόστερ και δύσκολα θα δώσει το «οκ» για να έρθει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, που δεν θα έχει εξασφαλισμένη παρουσία στην αρχική ενδεκάδα.

Αντίθετα, δεν έχουν τελειώσει οι αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως παραμένει ορθάνοιχτη η υπόθεση του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος άσος αποτελεί αυτή τη στιγμή τρίτη επιλογή για την θέση του επιθετικού, πίσω από τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο και με δεδομένο ότι υπάρχει και πληθώρα παικτών στα εξτρέμ (μετά τις μεταγραφές των Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες) όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει. Υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από Ρωσία – Τουρκία και παρότι για την ώρα δεν... τρελαίνεται, δεν αποκλείεται στο τέλος να ενδώσει στις σχετικές πιέσεις.

Εκτός Ολυμπιακού βρίσκεται ξανά και ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στη Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο νεαρός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και για αυτό προτιμήθηκε να πάει σε ένα πρωτάθλημα, όπου θα βρει χρόνο συμμετοχής, θα... ανεβάσει τις μετοχές του και θα μπορέσει ίσως να φέρει και κάποια πρόταση. Ο συγκεκριμένος πάντως δεν είναι ο μοναδικός μπακ που «κόπηκε» φέτος από τον Πορτογάλο προπονητή. Εδώ και καιρό ο κόουτς των Πειραιωτών έχει... ανάψει κόκκινο τόσο για την επιστροφή του Λεονάρντο Κούτρη όσο και για αυτή του Μπάμπη Λυκογιάννη!

«Μπέρδεμα» με το νούμερο του Φουρτούνη

Η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες για τον Ολυμπιακό, ωστόσο τώρα έχουμε μία πλήρη εικόνα του ρόστερ του, με την επιφύλαξη μήπως δούμε κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής με ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Την Τετάρτη πάντως, έγιναν γνωστά και τα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Έχουμε και λέμε, από τους νεοαποκτηθέντες, ο Ρόνι Λόπες (ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας έπαιξε με το Νο. 20) πήρε το Νο. 10 που δεν είχε κάτοχο μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε. Το «1» πήρε ο Βατσλίκ, το «33» ο Καρμπόβνικ, το «69» ο Κινκουέ, το «7» ο Ονιεκουρού, το «22» ο Αγκιμπού Καμαρά και το «29» ο Τικίνιο Σοάρες!

Όσον αφορά τις αλλαγές, η μεγαλύτερη είναι αυτή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πήρε το «53», μιας και το «7» το επέλεξε ο Ονιεκουρού. Θυμίζουμε, άλλωστε, ο Έλληνας μέσος είναι τραυματίας και αναμένεται να είναι έτοιμος από το νέο έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλος ο Χασάν; - 8 ομάδες για Βαγιανίδη - "Μυστήριο" με ΠΑΟ, Φεράρι και Μπεο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags