Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φουλ" για μεταγραφή ο ΠΑΟ, αυτόν ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς - Καλύτερος του Παλάσιος - "Χουνέρι" Μπέου!
| 2021-09-02 14:33:00

"Φουλ" για μεταγραφή ο ΠΑΟ, αυτόν ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς - Καλύτερος του Παλάσιος - "Χουνέρι" Μπέου!

του Νίκου Στεργίου
"Φουλ" για μεταγραφή ο ΠΑΟ, αυτόν ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς - Καλύτερος του Παλάσιος -  "Χουνέρι" Μπέου!

Ποιος θα κάνει μεγαλύτερο ντόρο από τον Αργεντινό στο Τριφύλλι; Οι Πράσινοι δεν έκλεισαν τις μεταγραφές τους και ψάχνουν ήδη για έναν ή και δύο ποδοσφαιριστές από την αγορά των ελεύθερων. Ποιος παίκτης, από όσους ήρθαν, πιστεύουν ότι θα βγει... καλύτερος και από τον Αργεντινό;

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι κατάφεραν, παρά τα πολλά προβλήματα που φάνηκαν να υπήρχαν στην μεταγραφική περίοδο, να ολοκληρώσουν 8 αποκτήσεις παικτών με ένα πραγματικό… ντεμαράζ που έγινε τις τελευταίες μέρες και ώρες. Φυσικά μιλάμε για τους Παλάσιος, Βαγιανίδη, Μπρινιόλι, Βιτάλ, Λούντκβιστ, Σάρλια, Κώτσιρα και Πέρεζ. Πρόκειται για ένα αρκετά ενεργό καλοκαίρι στο Τριφύλλι, μιας και η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και τα αρκετά θέματα που υπήρχαν στο ρόστερ την περασμένη σεζόν έκανε την ανάγκη για ενίσχυση επιτακτική, ώστε να μην χαθεί ακόμα μια χρονιά πριν καν αρχίσει.

Και αν για τον Γιάννη Κώτσιρα και τον Ρούμπεν Πέρεζ, αλλά και για τον Κροάτη αμυντικό έχουμε πάρει μια εικόνα από τα φιλικά της προετοιμασίας, αξίζει να περιμένουμε λίγο ώστε να μάθουμε αν τελικά και οι υπόλοιποι θα μπορέσουν να επιβεβαιώσουν τις άριστες συστάσεις με τις οποίες έρχονται στην Αθήνα. Ιδιαίτερα για τους Σεμπάστιαν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ ο πήχης είναι ήδη αρκετά ψηλά για την ποιότητα που διαθέτουν. Από την μια ο Βραζιλιάνος χαφ, με χρηματιστηριακή αξία στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και 16 εμφανίσεις φέτος στο πρωτάθλημα, έρχεται στο Τριφύλλι ίσως σε μια στιγμή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο κέντρο της ομάδας, ενώ από την άλλη ο Αργεντίνος εξτρέμ φτάνει στην χώρα μας σαν ένα από τα πέντε καλύτερα εξτρέμ στο πρωτάθλημα της χώρας του, έχοντας με την Ιντεπετιέντε 15 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα και μια ασίστ.

Παράλληλα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, μιας και πρόκειται για το νικητή του βραβείου του καλύτερου γκολκίπερ στην περσινή σεζόν στη Serie B, με την Έμπολι, ενώ οι έντονες αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας του στο άκουσμα της είδησης ότι αποχωρεί σίγουρα πρέπει να είναι κάτι που πρέπει να εξετασθεί για την αξία του. Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει και να λύσει πολλά προβλήματα δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Βαγιαννίδη, που μπορεί να αποχώρησε για την Ίντερ και να μην αγωνίστηκε ποτέ, παρά μόνο για δύο λεπτά σε αγώνα της Σεντ Τρούιντεν που έπαιξε σαν δανεικός, όμως γυρίζει σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει πολύ καλά. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, τις εμφανίσεις του με τους Πράσινους που αποτέλεσαν διαβατήριο για την μετακίνησή του στην Ιταλία.

Φυσικά υπάρχει και η... αποτυχία της τελευταίας στιγμής που έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Φράνκο Φεράρι. Ο 29χρονος Αργεντίνος αριστερός μπακ, πραγματοποίησε εντυπωσιακό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, μετρώντας 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασιστ, κάτι που αρχικά τον έφερε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη, ενώ τώρα έφτασε ένα… βήμα από την μετακίνησή του στους Πράσινους. Την ίδια στιγμή ακούστηκε πολύ έντονα και για την ΑΕΚ, όμως και πάλι το μεγάλο… βήμα στην καριέρα του δεν θα γίνει. Και αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου της Μαγνησίας, βλέποντας τον… ντόρο που κάνει ο παίκτης του, ανέβασε κατακόρυφα τις απαιτήσεις του για τον παίκτη, που κοστολογείται από το transfermarkt στις 450.000, με αποτέλεσμα οι συνομιλίες να ναυαγήσουν και τον Φεράρι να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα του Βόλου και την επόμενη χρονιά.

Βέβαια όλα αυτά μέχρι σήμερα, μιας και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσες… εκπλήξεις στο ρόστερ του Τριφυλλιού. Αυτό γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει να συνεχιστούν οι μεταγραφές και στο "παράθυρο" των ελεύθερων και μάλιστα έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες λύσεις στα άκρα της επίθεσης, αλλά κι ενός αριστερού μπακ, από τη στιγμή που δεν ήρθε ο Φεράρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όνομα-βόμβα για ΠΑΟ από τους Μπουλς - Αυτόν ξεχώρισε ο Πρίφτης - Δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags