Facebook Pixel Παγκόσμιο Κύπελλο: Δώρο στην Ελλάδα το Κόσοβο - Σούπερ Σουηδοί νίκησαν την Ισπανία - Απίθανη γκέλα της Ιταλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-03 00:03:00

Δώρο στην Ελλάδα το Κόσοβο - Σούπερ Σουηδοί νίκησαν την Ισπανία - Απίθανη γκέλα της Ιταλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δώρο στην Ελλάδα το Κόσοβο - Σούπερ Σουηδοί νίκησαν την Ισπανία - Απίθανη γκέλα της Ιταλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίστηκαν και την Πέμπτη (2/9) τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και η νίκη των Κοσοβάρων επί της Γεωργίας εκτός έδρας δίνουν νέες ελπίδες για την Εθνική μας, όμως η νίκη των Σουηδών επί των Ισπανών κάνουν τον προσεχή αγώνα με τους Σκανδιναβούς στο ΟΑΚΑ... τελικό!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Άγρια ομορφιά, αλλά παράλληλα και νέες ελπίδες πρόκρισης για την Εθνική μας ομάδα έφεραν τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας στον Β' όμιλο της προκριματικής διαδικασίας. Στον αγώνα που άνοιξε το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/9) το Κόσοβο κατάφερε και πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Γεωργίας κερδίζοντας με 0-1, με γκολ του Μουρίκι στο 18'. Στον άλλο αγώνα του γκρουπ οι Σουηδοί ήταν εκπληκτικοί και με ανατροπή, μιας και οι Ισπανοί προηγήθηκαν στο 4' με τον Σολέρ, κατάφεραν και έφτασαν στη νίκη με 2-1, με τέρματα των Ισάκ (5') και Κλάεσον (57') έκαναν το 3/3 και είναι στην κορυφή.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτά που ξεχώρισαν ήταν η απίστευτη γκέλα των πρωταθλητών Ευρώπης Ιταλών που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Βούλγαρους (16' Κιέζα - 39' Ίλιεφ), αλλά και η μεγάλη νίκη των Βέλγων με 5-2 επί της Εσθονίας εκτός έδρας (2' Κάιατ, 83' Σόργκα - 22' Βανάγκεν,  29', 52' Λουκάκου, 65' Βίτσελ, 76' Φοκέτ).

Παράλληλα Γερμανοί και Άγγλοι συνέχισαν και αυτοί με νίκες τα προκριματικά κερδίζοντας με 0-2 και 0-4 Λιχτενστάιν και Ουγγαρία εκτός έδρας αντίστοιχα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Β' Όμιλος:
Γεωργία - Κόσοβο 0-1
Σουηδία - Ισπανία 2-1

Γ' Όμιλος
Ιταλία - Βουλγαρία 1-1
Λιθουανία - Βόρειος Ιρλανδία 1-4

Ε' Όμιλος:
Τσεχία - Λευκορωσία 1-0
Εσθονία - Βέλγιο 2-5

Θ' Όμιλος 
Ανδόρα - Σαν Μαρίνο 2-0
Ουγγαρία - Αγγλία 0-4
Πολωνία - Αλβανία 4-1

Ι' Όμιλος:
Ισλανδία - Ρουμανία 0-2
Λιχτενστάιν - Γερμανία 0-2
Βόρεια Μακεδονία - Αρμενία 0-0

Δείτε τα highlights από τους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags