Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Έσκασε" τώρα: Ανακοίνωσε νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Δεύτερο deal σε μια μέρα!
| 2021-09-03 22:05:00

"Έσκασε" τώρα: Ανακοίνωσε νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Δεύτερο deal σε μια μέρα!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Ανακοίνωσε νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Δεύτερο deal σε μια μέρα!

Οι Πράσινοι συνεχίζουν να ενισχύονται και τον Σεπτέμβρη, καθώς μετά την απόκτηση του Βαγιαννίδη, ανακοίνωσαν ακόμα ένα μεταγραφικό "χτύπημα" την Παρασκευή (3/9).

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός γκολκίπερ υπέγραψε στο Τριφύλλι για τρία χρόνια και αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας την Παρασκευή (3/9), μετά από αυτή του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1991 στην πόλη Τρεσκόρ Μπαλνεάριο της Ιταλίας. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην ακαδημία της Ουέσε Σάρνικο. Στα 18 του πήγε στη Μοντικιάρι, ομάδα τέταρτης κατηγορίας της Ιταλίας, και έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο. Έμεινε δύο σεζόν, κερδίζοντας την άνοδο και το 2011 μετακόμισε στη Λουμετζάνε, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Ένα χρόνο αργότερα δόθηκε δανεικός στην Τερνάνα, ομάδα της Serie B, η οποία τον απέκτησε ένα χρόνο μετά.

Στην Τερνάνα έμεινε τρία χρόνια, παίζοντας βασικός, και έτσι το 2015 ήρθε το μεγάλο άλμα, αφού η κορυφαία ομάδα σε τίτλους της Ιταλίας, η Γιουβέντους δαπάνησε σχεδόν 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Η «Μεγάλη Κυρία» τον παραχώρησε άμεσα δανεικό στη Σαμπντόρια, όπου πρόλαβε να καταγράψει την πρώτη συμμετοχή του στη Serie A. Το καλοκαίρι του 2016 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Λεγανιές, έμεινε έξι μήνες και επέστρεψε στην Ιταλία ως δανεικός στην Περούτζια. Το 2017 πήγε και πάλι ως δανεικός, αλλά αυτή τη φορά στη Μπενεβέντο, ομάδα της Serie A. Εκεί αγωνίστηκε σε 13 αγώνες, γράφοντας ιστορία με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις σε αγώνα με τη Μίλαν!

Το 2018 αποκτήθηκε από την Παλέρμο και έπαιξε βασικός στην ομάδα της Serie B. Ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Έμπολι, με την οποία τη σεζόν 2020-21 αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της Serie B, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία και την άνοδο στη Serie A.

Kαλωσορίζουμε τον Αλμπέρτο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags