Facebook Pixel Superleague: "Βόμβα" με Γκάρι Ροντρίγκες - Μιλάει με μεγάλη ελληνική ομάδα - Γιατί μπορεί να έρθει ως ελεύθερος!
| 2021-09-04 10:29:00

"Βόμβα" με Γκάρι Ροντρίγκες - Μιλάει με μεγάλη ελληνική ομάδα - Γιατί μπορεί να έρθει ως ελεύθερος!

Sportdog Team
"Βόμβα" με Γκάρι Ροντρίγκες - Μιλάει με μεγάλη ελληνική ομάδα - Γιατί μπορεί να έρθει ως ελεύθερος!

Το μυστικό που επιτρέπει το deal και το ενδιαφέρον του πρώην ΠΟΚ. Το sportdog.gr αποκαλύπτει πώς το όνομα του πρώην άσου του ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει (πολύ δυνατά) στο προσκήνιο. Τις επαφές που έχει ήδη με κορυφαίο ελληνικό σύλλογο, αλλά και το ενδιαφέρον από δεύτερη ομάδα.

To τελευταίο 48ωρο διέρρευσε η επίσημη πρόταση που πήγε στον Αλαφούζο ο Βραζιλιάνος ατζέντης Πιέρ Φερνάντες, για τον (πελάτη του) Μαουρίσιο, απο την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας. Ύψους 600.000 δολαρίων για τους "πράσινους", η οποία απορρίφθηκε με βέτο του κόουτς Γιοβάνοβιτς...

Ψάχνοντας, λοιπόν, στην αραβική πιάτσα agents για να βρούμε/δώσουμε το follow up αυτής της υπόθεσης... βγάλαμε, κυριολεκτικά, λαβράκι, που αφορά όμως, έχει... πρωταγωνιστή δηλαδή, άλλον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.  και όχι τον Μαουρίσιο! Για την ακρίβεια τον Γκάρι Ροντρίγκες, που παίζει στην Αλ Ιτιχάντ, με την οποία μάλιστα έχει συμβόλαιο ως το 2023 αλλά ... μένει μέχρι να φύγει!!

Πάμε να εξηγηθούμε: ο 30χρονος εκρηκτικός εξτρέμ, με την τωρινή χρηματιστηριακή του αξία στα 5.000.000 ευρώ, που αυτές τις ημέρες είναι στην Εθνική ομάδα του Κάπο Βέρντε, θέλει να την κάνει απο την Ιτιχάντ και να επιστρέψει στην Ευρώπη και γιατί όχι στην Ελλάδα. Μάλιστα το μανατζερικό (και όχι μόνο) περιβάλλον του υποστηρίζει πως έχει χαρτί που αποδεικνύει την... ελευθερία του απο 31 Αυγούστου. Για αυτό άλλωστε τον λόγο τον διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες...

Εδώ ακριβώς έρχεται και...κολλάει το ελληνικό ενδιαφέρον για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Άλλωστε κι αυτό το καλοκαίρι, αλλά κυρίως το περασμένο Αύγουστο και Σεπτέμβριο, όταν ολοκληρωνόταν ο δανεισμός του στην Φενέρ και δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ιτιχάντ, είχε παίξει πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό ελέω γούστου του Πέδρο Μαρτίνς.

Επανέρχομαι στα φρέσκα... αραβικά κουλούρια σύμφωνα με τα οποία ατζέντηδες μιλάνε με μια μεγάλη ελληνική ομάδα για να ντιλάρουν τον Γκάρι Ροντρίγκες ως ελεύθερο!! Μάλιστα την υπόθεσή του... παρακολουθεί διακριτικά μια ακόμη μπιγκφοράτη ελληνική ομάδα, που δεν καίγεται για γρήγορο, μπουκαδόρο, γκολτζή εξτρέμ αλλά μπορεί τις επόμενες ημέρες να της προκύψει... θέση μεσοεπιθετικά. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την "μπομπάτη" αυτή υπόθεση, δηλαδή... ονόματα και διευθύνσεις, δεν μάθαμε. Παρά μόνο πως το διπλό ελληνικό ενδιαφέρον για τον Γκάρι προέρχεται μάλλον απο ομάδες του πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Επαναλαμβάνω η μια είναι σε διαπραγμάτευση με την πλευρά του!!! Και επίσης, η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει πως ...είναι ελεύθερος.

Θυμίζω πως τον Γενάρη του 2017 ο Γκάρι Ροντρίγκες πουλήθηκε αντί 3.500.000 απο τον ΠΑΟΚ στην Γαλατά και τον Γενάρη του 2019 απο την τουρκική ομάδα στην Ιτιχάντ αντί 9.000.000!!


**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιόρθωτος Σεμέδο, νέο παράπτωμα - Έξαλλος μαζί του ο Μαρινάκης - Μόνο έτσι φεύγει από Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags