Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση-έκπληξη από Μαρινάκη - "Πόρτα" σε 10 εκατομμύρια - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς για τον παικταρά
| 2021-09-04 17:33:00

Κίνηση-έκπληξη από Μαρινάκη - "Πόρτα" σε 10 εκατομμύρια - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς για τον παικταρά

του Παναγιώτη Νικολάου
Κίνηση-έκπληξη από Μαρινάκη - "Πόρτα" σε 10 εκατομμύρια - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς για τον παικταρά

Τι συνέβη στα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών και η ανατροπή. Πώς και γιατί έμεινε ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο Λιμάνι, ποια απόφαση πήρε η διοίκηση και ποιος... ξενέρωσε στου Ρέντη. Ο Πορτογάλος προπονητής πάντως έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Ελάχιστες ήταν, τουλάχιστον στην αρχή του καλοκαιριού, οι πιθανότητες παραμονής του Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό, καθώς ακόμα και εντός της ομάδας εκτιμούσαν πως θα έρθει η κατάλληλη πρόταση για να αποχωρήσει. Άλλωστε και στο Λιμάνι εκτιμούν πως έχει έρθει η στιγμή για να πωληθεί και εφόσον δεν θα παίζει φέτος Champions League, μάλλον θα… μειωθεί η τιμή του, παρά θα αυξηθεί.

Ωστόσο, ο ταλαντούχος χαφ και ίσως ο κορυφαίος παίκτης αυτή τη στιγμή του Ολυμπιακού, όχι μόνο δεν πωλήθηκε, αλλά παρέμεινε και είναι η «σταθερά» του Πέδρο Μαρτίνς στην 11αδα και ένας από τους παίκτες που μπορούν βάσει της ποιότητάς τους να αλλάξει ένα παιχνίδι. Μάλιστα, αρκετοί χαρακτήρισαν την παραμονή του και ως την… κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού και ίσως δεν έχουν άδικο. Θα συμφωνούσε σίγουρα μαζί τους ο Πορτογάλος προπονητής, όχι όμως και ο Κουντέ που βλέπει την θέση του στην 11αδα να απομακρύνεται και ίσως όχι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που πρέπει να καλύψει τα εκατομμύρια που χάθηκαν από τον αποκλεισμό στο Champions League.

Η υπόθεση πάντως του Αφρικανού μόνο ήσυχη δεν ήταν, καθώς θυμίζουμε ότι ακόμα και στα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου, υπήρξε φημολογία πως θα έρθει πρόταση από τη Νάπολι, που ήταν μία εκ των ομάδων που είχαν δείξει ενδιαφέρον. Ωστόσο, για να φτάσουμε στην πώληση ενός παίκτη που είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό, πρέπει να γίνουν πολλά και κυρίως να… πέσουν στο τραπέζι πολλά εκατομμύρια.

Ο Καμαρά λοιπόν παραμένει στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού δεν ήρθε πρόταση που δεν θα μπορούσαν να την αρνηθούν. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή το πάλεψε να φέρει προσφορά από την Ιταλία, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη , ενώ οι κρούσεις που έγιναν δεν κάλυψαν τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, την Δευτέρα το βράδυ υπήρξε «επαφή» και με την Άστον Βίλα, η οποία ενημέρωσε τους Πειραιώτες και για το ποσό που ήταν διατεθειμένη να δώσει για να πάρει τον παίκτη, όμως η απάντηση ήταν αρνητική και χωρίς… δεύτερη σκέψη. Οι Άγγλοι έφταναν μάξιμουμ τα 10 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που στο Λιμάνι συζητούσαν προτάσεις από 15 εκατομμύρια και πάνω.

Έτσι λοιπόν, εφόσον δεν βρέθηκε αγοραστής, η διοίκηση πήρε την απόφαση να κρατήσει τον παίκτη τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για οικονομικούς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκρινε πως δεν… καίγονται για 10 εκατομμύρια και οι συνεργάτες του εκτιμούν πως μπορεί να πωληθεί στο μέλλον με περισσότερα, ενώ ο Μαρτίνς δεν χρειάστηκε καν να ρωτηθεί, για το εάν θέλει τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιόρθωτος Σεμέδο, νέο παράπτωμα - Έξαλλος μαζί του ο Μαρινάκης - Μόνο έτσι φεύγει από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags