Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σεμπάστιαν Παλάσιος: "Τρελαίνονται" οι οπαδοί του ΠΑΟ - Έρχεται σήμερα ο Παλάσιος - Πότε παίζει το πρώτο του ματς!
| 2021-09-05 09:36:00

"Τρελαίνονται" οι οπαδοί του ΠΑΟ - Έρχεται σήμερα ο Παλάσιος - Πότε παίζει το πρώτο του ματς!

Sportdog Team
"Τρελαίνονται" οι οπαδοί του ΠΑΟ - Έρχεται σήμερα ο Παλάσιος - Πότε παίζει το πρώτο του ματς!

Η σημαντικότερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνηση στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός - Σεμπάστιαν Παλάσιος: Αφού πέρασε από... σαράντα κύματα η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος "έκλεισε" στους Πράσινους, με τον Αργεντινό μπαλαδόρο να αναμένεται σήμερα (5/9) στις 17:00 στη χώρα μας για να τελειώσει και τα τυπικά της σπουδαίας μετακίνησης από την Ιντεπεντιέντε.

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση, πιθανότατα τη Δευτέρα θα υποβληθεί στα διαδικαστικά ιατρικά και εργομετρικά τεστ και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παλάσιος, που κόστισε κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για το Τριφύλλι, θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς βρισκόταν σε πλήρη αγωνιστική δράση στην Αργεντινή και επιθυμία του είναι να αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα της Superleague, το ερχόμενο Σάββατο (11/9) στη Λεωφόρο, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags