Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χουνέρι" Γιοβάνοβιτς σε δύο κορυφαία ονόματα - Πάει… κόντρα σε Αλαφούζο - Έρχεται τώρα μεταγραφή
| 2021-09-05 14:00:00

"Χουνέρι" Γιοβάνοβιτς σε δύο κορυφαία ονόματα - Πάει… κόντρα σε Αλαφούζο - Έρχεται τώρα μεταγραφή

του Νίκου Στεργίου
"Χουνέρι" Γιοβάνοβιτς σε δύο κορυφαία ονόματα - Πάει… κόντρα σε Αλαφούζο - Έρχεται τώρα μεταγραφή

Ο Σέρβος τα αλλάζει όλα στον Παναθηναϊκό, δεν ακούει κανέναν. Οι πρώτες αποφάσεις του προπονητή που θα "ταράξουν" τα αποδυτήρια. Ποιον παίκτη, που... στήριξε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, βγάζει εκτός πλάνων και τι συμβαίνει με δύο ακόμα που θεωρούνταν βασικοί και αναντικατάστατοι. Θα πάρει τελικά παίκτη από τους ελεύθερους;

Παναθηναϊκός: Μία εβδομάδα έμεινε για την επίσημη πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη Superleague και πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δει όσα θα ήθελε από τα φιλικά (το τελευταίο ήταν το Σάββατο με τη Λαμία στη Λεωφόρο) κι έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Σέρβος προπονητής προφανώς και δεν θα έχει την… ιδανική ενδεκάδα, καθώς οι «δυνατές» μεταγραφές ήρθαν τις τελευταίες ημέρες και χρειάζονται χρόνο για να μπουν στο πρόγραμμα και κατόπιν στην λογική της ομάδας. Ο κόουτς λοιπόν του Τριφυλλιού ετοιμάζει την ομάδα του με τους υπάρχοντες παίκτες, που είναι κυρίως όσοι δούλεψαν και στην καλοκαιρινή προετοιμασία και θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές προσώπων, από τον επόμενο μήνα. Τότε εκτιμούν στο Κορωπί πως θα είναι όλοι οι «νέοι» στο 100% για να μπορούν να βγάλουν 90λεπτο.

Μέχρι τον Οκτώβρη λοιπόν είναι και η… διορία στον Σωκράτη Διούδη, ώστε να πείσει όσους τον αμφισβητούν πως αξίζει να είναι και φέτος ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Ο Έλληνας γκολκίπερ σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, θα έχει ανταγωνισμό και μάλιστα απέναντί του θα βρει έναν πορτιέρε που έρχεται για να παίξει κι όχι για να βλέπει τα ματς από την εξέδρα. Μάλιστα, πολλοί εντός της ομάδας, πιστεύουν πως ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι (που ήρθε μόλις την Παρασκευή στην Ελλάδα) μετά το πρώτο διάστημα προσαρμογής, θα γίνει και ο Νο1 κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας. Ο Γιοβάνοβιτς τον πιστεύει πολύ κι έχοντας ήδη τους ενδοιασμούς του με τον Διούδη, αναμένεται σύντομα να του δώσει την ευκαιρία του. Δεν είναι τυχαίο πως ζητούσε από την αρχή τερματοφύλακα!

Από εκεί και πέρα, αν και ακόμα είναι σχετικά νωρίς και υπάρχουν… δυσκολίες, καθώς ο Σέρβος κόουτς κρατάει κλειστά τα χαρτιά του (ακόμα και στα φιλικά) ήδη έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες άλλες σκέψεις του όσον αφορά στην ενδεκάδα. Όχι φυσικά για την πρεμιέρα, αλλά για λίγο πιο μετά, όταν θα μπουν κανονικά και οι… νεοφερμένοι.

Όσον αφορά λοιπόν στους εξτρέμ, ο Γιοβάνοβιτς περιμένει να έχει στο αρχικό σχήμα τους Παλάσιος και Χατζηγιοβάνη, αφήνοντας στον πάγκο τον Βιγιαφάνιες, που δεν… χωράει ούτε στα χαφ πλέον. Ο Αργεντινός θα πρέπει να δείξει τρομερή βελτίωση φέτος για να πάρει φανέλα βασικού και ήδη έχει λάβει τα πρώτα του μηνύματα. Μάλιστα, στην εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 το Σάββατο μεταφέρθηκε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε φέτος να… δοθεί άλλη μία ευκαιρία στον «Βίγια», όμως ο προπονητής μάλλον του βάζει δύσκολα.

Έκπληξη όμως και μάλιστα μεγάλη, ετοιμάζει ο Σέρβος κόουτς και για την επίθεση, όπου δεν είναι πλέον φαβορί για βασικός ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Καρλίτος δείχνει ξεκάθαρα να είναι πιο μπροστά και στη δεύτερη θέση ο Φώτης Ιωαννίδης. Γι’ αυτό και ο Ιταλός είναι πολύ προβληματισμένος και ήδη… ψάχνεται ενόψει Γενάρη.

Άλλωστε, στην εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89, ο Ευάγγελος Μίχος μετέφερε στο Τριφύλλι θέλουν να φέρουν επιθετικό από την αγορά και ψάχνονται για μία ακόμα μεταγραφή, είτε για φορ είτε για εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" για Πρίφτη - Αυτός θα αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟ - Μεταγραφή έκπληξη από… Αρμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags