Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ραγδαίες εξελίξεις - Βαρύ το κλίμα για Φαν'τ Σχιπ - Τι θα γίνει μετά τη Σουηδία!
| 2021-09-06 11:44:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην Εθνική - Βαρύ το κλίμα για Φαν'τ Σχιπ - Τι θα γίνει μετά τη Σουηδία!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στην Εθνική - Βαρύ το κλίμα για Φαν'τ Σχιπ - Τι θα γίνει μετά τη Σουηδία!

Η χθεσινή καταστροφική "γκέλα" με το Κόσοβο έχει βαρύνει πολύ το κλίμα στην "γαλανόλευκη", ειδικά για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ, που χρεώνεται λανθασμένες επιλογές στο στήσιμο της ενδεκάδας.

Εθνική Ελλάδας: Επισφαλής είναι η θέση του Ολλανδού προπονητή στον πάγκο της Εθνικής ομάδα μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο, που περιορίζει κατά πολύ τις ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2022.

Όπως τόνισε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ίσως υπάρχουν εξελίξεις ακόμη και μετά το ματς της Τετάρτης με τη Σουηδία.

«Είναι βαρύ το κλίμα στην Εθνική. Μπορεί να προκύψουν εξελίξεις με τον προπονητή αρκετά νωρίτερα από το πέρας των προκριματικών. Ακόμη και μετά το ματς με τη Σουηδία. Όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα. Χθες βράδυ έγινε μια συζήτηση του τεχνικού τιμ για να δουν τι έφταιξε στο χθεσινό ματς», ανέφερε.

«Ο Φαν’ τ Σχιπ δοκίμαζε στις τελευταίες προπονήσεις σχήμα με τρεις στόπερ, αλλά όχι με τον Γιαννούλη σε ρόλο αριστερού στόπερ. Θεώρησε ότι θα του βγει καλύτερα σχήμα με τριάδα, παρότι με την Ελβετία έπαιξε με τετράδα πίσω. Δεν του βγήκε, όπως και οι επιλογές που έκανε στη διάρκεια του αγώνα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags