Facebook Pixel Superleague: "Βουίζει η πιάτσα" για Γιαννίκη - Νέο... χτύπημα από Ουάρντα - "Αμφιβολίες" Γιοβάνοβιτς για Παλάσιος
| 2021-09-06 15:35:00

"Βουίζει η πιάτσα" για Γιαννίκη - Νέο... χτύπημα από Ουάρντα - "Αμφιβολίες" Γιοβάνοβιτς για Παλάσιος

Του Αδέσποτου
"Βουίζει η πιάτσα" για Γιαννίκη - Νέο... χτύπημα από Ουάρντα - "Αμφιβολίες" Γιοβάνοβιτς για Παλάσιος

Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει επαφές με τον Έλληνα κόουτς; Οι "Αδέσποτοι" του Sportdog.gr, με τους Ευάγγελο Μίχο και Κώστα Γκόντζο, επέστρεψαν στον... αέρα του Alpha 9.89 κι έδωσαν μία αποκλειστική είδηση για τον Αργύρη Γιαννίκη και πολλά παρασκήνια για τις υπόλοιπες ομάδες.

Μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, επέστρεψε η εκπομπή των Αδέσποτων στον AlphaRadio 98,9!

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00 με 20.00 θα σας κάνουν παρέα ραδιοφωνικά με ειδήσεις, σχόλια, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ενημέρωση για την εξέλιξη όλων των αγώνων.

Ραντεβού λοιπόν… τα Σαββατοκύριακο, στον Alpha 98.9! Διαβάστε κάποιες από τις ειδήσεις που ακούστηκαν στην εκπομπή της Κυριακής:

** Σε δύσκολη θέση, όπως σας είπαμε και χθες βρίσκεται ο Άνχελ Λόπεθ στον Ατρόμητο. Πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Αργύρης Γιαννίκης που είχε συζητήσει με τον Σπανό και το καλοκαίρι. Τότε είχε ζητήσει χρόνο, γιατί περίμενε προτάσεις από τη Β’ Γερμανίας, ωστόσο δεν βρήκε κάτι που να τον ικανοποιεί και παραμένει ελεύθερος. Κάποιοι στο Περιστέρι υποστηρίζουν πως έχει γίνει ήδη κι ένα… διερευνητικό τηλεφώνημα.

**Αρκετά… τρελοκομείο μαζεύτηκαν στην Ανόρθωση, εκεί που θα είναι συμπαίκτες ο Αμρ Ουάρντα και ο ιδιόρρυθμος Κάιλ Λάφερτι. Μάλιστα μετά την πρόσφατη ευρωπαϊκή πρόκριση της ομάδας έλαβε χώρα ένα απίθανο σκηνικό. Την ώρα που οι παίκτες διασκέδαζαν μετά την πρόκριση, ο Λάφερτι ξαφνικά λιποθύμησε. Όλοι «πάγωσαν», μέχρι που η σύζυγός του Βορειοϊρλανδού παρενέβη και τους είπε «Μην ανησυχείτε, δεν είναι κάτι σοβαρό, του συμβαίνει συχνά»!

** Όσο για τον Αμρ Ουάρντα, φαίνεται πάντως ότι έχει ξεκινήσει «ζεστά» τη θητεία του στην Ανόρθωση. Μάλιστα ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ νοίκιασε ιδιωτικό αεροπλάνο για να μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρνακα και να μη χάσει προπόνηση της νέας του ομάδας!

**Δεν έχει διαψευστεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ήταν η Νο.1 επιλογή του για τα εξτρέμ. Όταν όμως τα νούμερα της μεταγραφής ξέφυγαν και η πλευρά του παίκτη (ατζέντηδες κλπ) ζήτησαν περισσότερα χρήματα, ο Γιοβάνοβιτς εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν η οικονομική υπέρβαση για τον Παλάσιος αξίζει, Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος το πήρε πάνω του και έκλεισε τον ποδοσφαιριστή.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειωνει" Φαν'τ Σχιπ ο Ζαγοράκης - Έλληνας το πρώτο όνομα για διάδοχος - Ήταν σε ομάδα του Big4

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags