Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο... νέος Καμαρά του Ολυμπιακού - Deal με κορυφαία ομάδα, πάνω από 10 εκατ. - "Άφωνοι" στου Ρέντη
| 2021-09-06 21:51:00

Ο... νέος Καμαρά του Ολυμπιακού - Deal με κορυφαία ομάδα, πάνω από 10 εκατ. - "Άφωνοι" στου Ρέντη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο... νέος Καμαρά του Ολυμπιακού - Deal με κορυφαία ομάδα, πάνω από 10 εκατ. - "Άφωνοι" στου Ρέντη

Βρήκαν "διαμάντι" στο Λιμάνι, αν και έδωσαν μάχη για να τον πάρουν. Ο παίκτης που ήρθε "αθόρυβα" στον Ολυμπιακό και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Η εξαιρετική άποψη του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του, η συμφωνία με μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και η μελλοντική πώληση.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έκλεισε τις μεταγραφές του με κάποιο μεγάλο... μπαμ, όμως την τελευταία ημέρα ανακοινώθηκε ένας παίκτης, από τον οποίο περιμένουν πάρα πολλά. Και όχι στο τόσο μακρινό μέλλον!

Ο λόγος για τον Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, τον 19χρονο υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό που ήρθε με κανονική μεταγραφή από την Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να κρατάνε ένα ποσοστό της τάξης του 25% και τον παίκτη αρχικά να προορίζεται για την Β' ομάδα των Πειραιωτών. Πρόκετια για μία μεταγραφή που προφανώς δεν εντυπωσίασε και σίγουρα απασχόλησε ελάχιστα τον κόσμο που περίμενε κάτι πιο... δυνατό και συγκεκριμένα μία θετική εξέλιξη με τον αριστερό μπακ.

Στο Λιμάνι όμως «δούλεψαν» πάρα πολύ για την απόκτηση του Κινκουέ και από όσα έχουν ήδη δει, πιστεύουν ότι έχουν βρει... διαμάντι. Μάλιστα, ήδη κάποιοι θεωρούν πως ο νεαρός στόπερ που είναι και διεθνής με την U17 της Γαλίας, θα είναι ο... επόμενος Καμαρά ή Σισέ λόγω θέσης. Ένα παιδί δηλαδή που ήρθε χωρίς να έχει κάνει καριέρα και μέσα σε λίγα χρόνια, θα καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στου Ρέντη εκτιμούν πως έχουν... πετύχει διάνα και ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ανώτερο και από τον Σισέ. Έχει καλές προδιαγραφές για να γίνει παίκτης υψηλού επιπέδου (για αυτό κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης η Ίντερ) και παρότι έχει συγκεκριμένα μειονεκτήματα, όπως είναι η απειρία, έχει τρομερή ποιότητα στο παιχνίδι του και είναι πολύ δυνατός και γρήγορος.

Ο Κινκουέ είναι μόλις 19 ετών (14/01/2002) και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πριμαβέρα (β ομάδα) της Ιντερ. Ο θηριώδης στόπερ αποτελεί δημιούργημα της ακαδημίας της Τρουά και το 2019 αγοράστηκε από τους Ιταλούς. Μετά από 56 συμμετοχές με την Πριμαβέρα των «Νερατζούρι», οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τρόπο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Φτάνοντας σε συμφωνία, τόσο με τον ίδιο όσο και με την Ιντερ.

Ο νεαρός αμυντικός το τελευταίο διάστημα αποτελούσε στόχο πολλών ιταλικών και γαλλικών ομάδων. Μάλιστα, η Πάρμα είχε κάνει επίσημη πρόταση και πίεζε για την απόκτησή του, αλλά ο Ολυμπιακός πρόλαβε και τον έκανε δικό του, με ένα ποσό που δεν ξεπέρασε τις 350.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς στην 11αδα - Από το… πουθενά γίνεται βασικός - Εκτός πρωτοκλασάτος άσος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags