Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή από Μαρτίνς, τετ α τετ με τον "τελειωμένο" - Φοβερή αντίδραση από ξένο άσο στο… χουνέρι!
| 2021-09-07 10:00:00

Ανατροπή από Μαρτίνς, τετ α τετ με τον "τελειωμένο" - Φοβερή αντίδραση από ξένο άσο στο… χουνέρι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή από Μαρτίνς, τετ α τετ με τον "τελειωμένο" - Φοβερή αντίδραση από ξένο άσο στο… χουνέρι!

Ούτε ο Πορτογάλος δεν περίμενε κάτι τέτοιο από τον παίκτη του. Ποιος είναι ο επαγγελματίας που δεν "διαμαρτυρήθηκε", παρότι... αδικήθηκε και η συνάντηση του προπονητή με ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο στόχαστρο και δέχεται "επιθέσεις". Γιατί τον πιστεύει και τι περιμένει από αυτόν στα επόμενα ματς.

Ολυμπιακός: Ο μεγάλος… άτυχος για ακόμα μια φορά στη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας των Ερυθρολεύκων δεν ήταν άλλος από τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο 32χρονος Ισλανδός τερματοφύλακας ήρθε στην χώρα μας το 2018 για λογαριασμό της ΑΕΛ, με ελεύθερη μεταγραφή και μετά από μια σεζόν με τους Βυσσινί έχοντας καταγράψει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πήρε τον δρόμο για τον Πειραιά έναντι 400.000 ευρώ.

Βέβαια από τότε τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, μιας και έχει μόλις 5 συμμετοχές, οι τρεις σε αναμετρήσεις κυπέλλου (στους δύο αγώνες με τον Παναιτωλικό στην φάση των 16 και στη ρεβάνς με τον Άρη) και δύο σε αγώνες για τα play off της Super League με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ όλες την περασμένη σεζόν.

Η φετινή σεζόν φαινόταν να μπορεί να είναι διαφορετική για τον ίδιο, όμως η κατάληξη ήταν ίδια, μιας και ούτε την αγωνιστική χρονιά που ξεκινήσαμε θα είναι στις ευρωπαϊκές λίστες, αφού αυτή ήταν η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς. Φυσικά αυτό δεν άλλαξε την συμπεριφορά, τόσο την αγωνιστική ούτε την εξωαγωνιστική, του Ισλανδού αφού μια μέρα μετά έπαιξε στον φιλικό αγώνα της Παρασκευής (3/9) με τον Άρη, όπου είχε διάθεση και ήταν μάλιστα και πολύ καλός. Επίσης, τόσα χρόνια δεν υπάρχει κανείς που να προσάψει κάτι στον Κρίστινσον, παρά μόνο ότι είναι άψογος επαγγελματίας.

Σε αντίθεση με τον 32χρονο γκολκίπερ, άλλος ήταν αυτός που μπήκε στη λίστα από το… παράθυρο. Ο λόγος για τον Κένι Λαλά, που μπορεί σε ολόκληρη την προετοιμασία, αλλά και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια να μην έχει γοητεύσει με τις παρουσίες του, έχει παίξει 5 φορές μέχρι τώρα με Νέφτσι, Λουνογκόρετς και Σλόβαν, όμως τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν αντίθετη τροπή.

Βασικός στόχος των Ερυθρολεύκων για τη δεξιά πλευρά της άμυνας ήταν ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, όμως τελική συμφωνία δεν μπόρεσε να υπάρξει, με την Άστον Βίλα. Ο Γάλλος, που έχει ποδοσφαιρική αξία 6 εκατομμύρια ευρώ, τελικά αποφάσισε θα παίξει την φετινή σεζόν στη Στρασμπούργκ σαν δανεικός, πράγμα που έκανε τους Πειραιώτες να μην κοιτάξουν για κάποια εναλλακτική λύση.

Ο λόγος ήταν γιατί οι Πειραιώτες και περισσότερο από όλους ο Πέδρο Μαρτίνς, κατάλαβαν πως δεν θα μπορούσαν να βρουν παίκτη καλύτερο του Κένι Λαλά. Ο Γάλλος είναι στην ομάδα από τον Φεβρουάριο, μετρώντας συνολικά, μέχρι σήμερα, 16 συμμετοχές έτσι ο Πορτογάλος ξέρει πολύ καλά την αξία του 29χρονου. Μάλιστα για να μπορέσει να του αποβάλει πλήρως το άγχος είχε κουβέντα μαζί του, τονίζοντας ότι ποντάρει πάνω του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον… ξεμπλοκάρει, μιας και φαίνεται ότι ο Γάλλος έχει πολύ άγχος, με στόχο να γίνει η… φετινή μεταγραφή στο δεξί άκρο της άμυνας για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο... νέος Καμαρά του Ολυμπιακού - Deal με κορυφαία ομάδα, πάνω από 10 εκατ. - "Άφωνοι" στου Ρέντη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags