Facebook Pixel Βραζιλία - Αργεντινή: Κινδυνεύουν έως και με πέντε χρόνια φυλάκιση οι τέσσερις διεθνείς της Αργεντινής!
| 2021-09-07 14:12:00

Απίστευτο: Κινδυνεύουν έως και με πέντε χρόνια φυλάκιση οι τέσσερις διεθνείς της Αργεντινής!

Sportdog Team
Απίστευτο: Κινδυνεύουν έως και με πέντε χρόνια φυλάκιση οι τέσσερις διεθνείς της Αργεντινής!

Με φυλάκιση έως πέντε χρόνια κινδυνεύουν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της "αλμπιτσελέστε", μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Βραζιλία και την είσοδο των υγειονομικών αρχών στον αγωνιστικό χώρο.

Βραζιλία - Αργεντινή: Αντιμέτωποι με βαριά φυλάκιση βρίσκονται οι Εμιλιάνο Μαρτίνες, Χιοβάνι Λο Σέλσο, Κριστιάν Ρομέρο και Εμιλιάνο Μπουενδία, εξαιτίας των οποίων διεκόπη η αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές κατηγορούνται ότι έδωσαν ψευδείς πληροφορίες στις υγειονομικές αρχές κατά την άφιξή τους στη Βραζιλία, προκειμένου να αποφύγουν την υποχρεωτική καραντίνα, καθώς ταξίδεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Βραζιλίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ξεκίνησε επίσημη έρευνα για τις ενέργειες των Αργεντινών παικτών που, όπως δήλωσε εκπρόσωπος, απελάθηκαν.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει ξεκινήσει μια έρευνα για το πιθανό έγκλημα της παροχής ψευδών πληροφοριών», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας και συνέχισε: «Οι παίκτες ειδοποιήθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από τη χώρα, η οποία είναι η κανονική διαδικασία, και ελήφθησαν δηλώσεις από αυτούς».

Ο Αλεχάντρο Μαρτίνες, αδελφός του Εμιλιάνο, είπε ότι οι παίκτες επρόκειτο να πετάξουν από την Αργεντινή στην Κροατία, η οποία είναι χώρα πράσινης λίστας για τους Βρετανούς, αργότερα τη Δευτέρα προκειμένου να αποφύγουν την 10ήμερη υποχρεωτική καραντίνα ξενοδοχείων κατά την επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο, χώρα που βρίσκεται σε κόκκινη λίστα.

«Θα ταξιδέψουν στην Κροατία για να κάνουν την καραντίνα τους εκεί και μετά θα πάνε στην Αγγλία», δήλωσε ο Αλεχάντρο στο ραδιοφωνικό σταθμό La Oral Deportiva. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags