Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Δεν πήγε στην προπόνηση ο Σεμέδο - Γιατί... χάθηκε!
| 2021-09-07 13:17:00

"Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Δεν πήγε στην προπόνηση ο Σεμέδο - Γιατί... χάθηκε!

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Δεν πήγε στην προπόνηση ο Σεμέδο - Γιατί... χάθηκε!

Ο Πορτογάλος αμυντικός, παρά τις σχετικές πληροφορίες, δεν επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των Πειραιωτών τη Δευτέρα. Οι τελευταίες πληροφορίες για έναν παίκτη που απασχόλη και αποσχολεί την "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα...
 

Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των «ερυθρόλευκων» το απόγευμα της Δευτέρας στου Ρέντη μετά το διήμερο ρεπό, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με το αν θα έκανε προπόνηση ο Ρούμπεν Σεμέδο ή όχι.

Σύμφωνα λοιπόν με το "ΦΩΣ", ο Πορτογάλος στόπερ δεν εμφανίστηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις το απόγευμα και όλοι πλέον ψάχνουν να δουν τι έχει συμβεί κι αν είχε σχετική άδεια από την ομάδα. Κάτι παραπάνω δεν έχει διαρρεύσει πάντως ακόμα σχετικά με την απουσία του.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μία αίσθηση ότι το πιθανότερο σενάριο ήταν να επανενταχθεί σταδιακά στις προπονήσεις και -ποιος ξέρει;- να αρχίσει κάποια στιγμή (δίχως να μπορούμε να πούμε το πότε στην παρούσα φάση) να του δίνει χρόνο συμμετοχής ο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags