Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Αντώνης Καρπετόπουλος: "Βόμβα" Καρπετόπουλου για Εθνική - Ξένος προπονητής από μεγάλη ελληνική ομάδα
| 2021-09-07 16:05:00

"Βόμβα" Καρπετόπουλου για Εθνική - Ξένος προπονητής από μεγάλη ελληνική ομάδα

Sportdog Team
"Βόμβα" Καρπετόπουλου για Εθνική - Ξένος προπονητής από μεγάλη ελληνική ομάδα

Ποιος πασίγνωστος κόουτς είναι υποψήφιο για τον πάγκο της Ελλάδας; Φούντωσε η συζήτηση για τον διάδοχο του Τζον Φαν'τ Σχιπ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να απολυθεί μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Σουηδία.
 

Εθνική Ελλάδας - Αντώνης Καρπετόπουλος: H ισοπαλία με το Κόσοβο ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της Εθνικής για πρόκριση στο Παγκόσμιο και, ταυτόχρονα, έφερε σε δύσκολη θέση τον Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για τον Ολλανδό και όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις θα «τρέξουν» μετά τον αγώνα με την Σουηδία και μάλιστα ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ανοίξει στην Ομοσπονδία η συζήτηση για τον... διάδοχό του.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν κυκλοφορήσει, οι Δώνης, Δέλλας και Ουζουνίδης βρίσκονται στο «κάδρο» των υποψήφιων για την θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, ενώ υπάρχει και η σκέψη για πρόσληψη ξένου προπονητή, που θα έχει περάσει ξανά από την Ελλάδα.

Μάλιστα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος αποκάλυψε στον «αέρα» του Bwin ΣΠΟΡΦΜ πως στο... τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα των Λάζλο Μπόλονι, Μανόλο Χιμένεθ και Μάσιμο Καρέρα!

Σε κάθε περίπτωση, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και το ματς με την Σουηδία ίσως καθορίσει πολλά για το μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags