Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε: Βόμβα μεγατόνων με Ερνέστο Βαλβέρδε - Φήμες για επιστροφή στην Ελλάδα - Αποφασίζει ο πρόεδρος
| 2021-09-08 08:52:00

Βόμβα μεγατόνων με Ερνέστο Βαλβέρδε - Φήμες για επιστροφή στην Ελλάδα - Αποφασίζει ο πρόεδρος

Βόμβα μεγατόνων με Ερνέστο Βαλβέρδε - Φήμες για επιστροφή στην Ελλάδα - Αποφασίζει ο πρόεδρος

Το όνομά του πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα έπεσε στο τραπέζι τις τελευταίες ώρες και ήδη έχει δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος. Πώς προέκυψε το σενάριο για την επιστροφή στη χώρα μας και για ποια ομάδα. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τι συμβαίνει, τι... ακούγεται και τι ισχύει.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Η Εθνική Ελλάδος περιμένει την αναμέτρηση με την Εθνική Σουηδίας, η οποία θα ξεκαθαρίσει και το εάν θα παραμείνει στον πάγκο της χώρας μας ή όχι ο Τζον Φαν'τ Σχιπ! Ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα σημαίνει και πρόωρο τέλος του Ολλανδού τεχνικού πριν τη λήξη του συμβολαίου του. 

Το ρεπορτάζ του sportdog.gr αναφέρει πως στην παρούσα φάση ο Θοδωρής Ζαγοράκης θεωρεί ως ιδανικότερη λύση τον Τραϊανό Δέλλα, ωστόσο υπάρχουν και άτομα στην ΕΠΟ τα οποία θέλουν τους Ουζουνίδη και Γιώργο Δώνη.

Η ουσία είναι ότι ο Ζαγοράκης θέλει η επόμενη ημέρα να βρει τη χώρα μας με Έλληνα κόουτς στον πάγκο, αν και δεν θα αποκλείαμε να γίνει και έκπληξη, μιας και στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι γνωστός σε όλους για το έργο του!

Εξάλλου, η Γαλανόλευκη θέλει ένα όνομα κοινής αποδοχής για να μη γίνεται ότι γίνεται τον τελευταίο καιρό με τον Φαν'τ Σχιπ, ο οποίος είχε πολλούς πολέμιους που... πανηγύριζαν τα λάθη του και τις γκέλες της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νέος Μαυροπάνος του ΠΑΣ από ΠΑΟ - Δεύτερο φετινό... έγκλημα - Ο "ειδικός" όρος για τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags