Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης - ΕΠΟ: Στα όριά του ο Ζαγοράκης - Αυτός είναι ο λόγος που παραιτείται από την ΕΠΟ - Χαμός με την Εθνική!
| 2021-09-08 14:42:00

Στα όριά του ο Ζαγοράκης - Αυτός είναι ο λόγος που παραιτείται από την ΕΠΟ - Χαμός με την Εθνική!

Στα όριά του ο Ζαγοράκης - Αυτός είναι ο λόγος που παραιτείται από την ΕΠΟ - Χαμός με την Εθνική!

Οι λόγοι της αποχώρησης και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και πρώην Ευρωβουλευτής είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Ομοσπονδία, μετά τα όσα έχουν γίνει.

Θοδωρής Ζαγοράςκης - ΕΠΟ: Στα όριά του ο Ζαγοράκης, έτοιμος να παραιτηθεί από την ΕΠΟ Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η περίοδος που διανύουμε στην ΕΠΟ και η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα χειρότερη, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες των τελευταίων ωρών.

Ότι δηλαδή ο Θοδωρής Ζαγοράκης ετοιμάζεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ! Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει φτάσει στα όριά του. Ο λόγος, είναι ότι αισθάνεται πως δεν μπορεί να ασκήσει τη διοίκηση στην Ομοσπονδία όπως ο ίδιος επιθυμεί, κάτι που ουσιαστικά του «δένει» τα χέρια. 

Επίσης, ο «Ζαγόρ» εμφανίζεται προβληματισμένος και με τις εξελίξεις στην Εθνική ομάδα, καθώς μετά τις συζητήσεις που έκανε τα τελευταία 24ωρα, διαπιστώνει πως είναι δύσκολο να.... περάσει την δική του πρόταση για τον επόμενο προπονητή, μετά την απόλυση του Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Πλέον, το ενδεχόμενο παραίτησής είναι πιο ορατό από ποτέ, με τις εξελίξεις μάλιστα να αναμένονται από στιγμή σε στιγμή. Σημειώνεται, ότι από τότε που ανέλαβε ο Ζαγοράκης έχει εκφράσει ξανά τάσεις αποχώρησης από την προεδρία της ΕΠΟ, όμως τώρα φαίνεται να έχει φτάσει ο… κόμπος στο χτένι! Δίχως να αποκλείεται να του ασκηθούν πιέσεις, προκειμένου να παραμείνει στη θέση του. 

Εφόσον η εποχή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ ολοκληρωθεί τόσο άδοξα, καταλαβαίνει κανείς το ακόμα μεγαλύτερο τέλμα στο οποίο δεν βαδίζει μόνο η Ομοσπονδία, αλλά κι η Εθνική ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags