Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι η συμφωνία για Χασάν - Τα χρήματα για Ολυμπιακό και η οψιόν - Μαζί με τον... κομμένο του ΠΑΟ!
| 2021-09-08 17:55:00

Αυτή είναι η συμφωνία για Χασάν - Τα χρήματα για Ολυμπιακό και η οψιόν - Μαζί με "κομμένο" του ΠΑΟ!

Οι Μιχείες
Αυτή είναι η συμφωνία για Χασάν - Τα χρήματα για Ολυμπιακό και η οψιόν - Μαζί με "κομμένο" του ΠΑΟ!

Τα ποσά του deal και το μεγάλο συμβόλαιο στην Κόνιασπορ. Για ποιο λόγο δεν μπήκε οψιόν αγοράς στη συμφωνία με τους Τούρκους, ποιες ομάδες απέρριψε ο Αιγύπτιος άσος και ποιον παίκτη που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, θα έχει συμπαίκτη.
 

Για ποιό ρεαλιστικό λόγο οι "ερυθρόλευκοι" δεν συζήτησαν καν να μπει οψιόν αγοράς γα Χασάν και ποιόν άσο που έκοψε ο Γιοβάνοβιτς για τον ΠΑΟ βρήκε συμπαίκτη στην Κόνιασπορ ο Αιγύπτιος. Ολα αυτά στις αποκαλυπτικές "Μιχείες"!

ΧΑΣΑΝ. Θα παίξει τελικά την νέα σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα, παρότι δεν βρήκε κάποια απο τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Κι αφού πρώτα ο Αιγύπτιος μοίρασε δυο χυλόπιτες σε ισάριμθες μικρομεσαίες τουρκικές ομάδες, συγκεκριμένα στην Ρίζεσπορ και σε μια νεοφώτιστη, στο τέλος ενέδωσε στην τρίτη. Η Κονιασπόρ ήταν η τυχερή,που τον πήρε δανεικό. Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μικρό loan fee (κάτω απο 350.000 ευρώ) αλλά οψιόν αγοράς του δεν μπήκε. Και δεν το... έβαλαν καν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης οι "ερυθρόλευκοι" αφού γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα της Κονιασπορ. 

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ. Μιλάμε για ένα κλάμπ που η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία του έφτασε τα 3.000.000 το μακρινό 2006 ενω δεύτερη πιο ακριβή πριν απο μια 2ετία, τα 1.700.000, τα οποία εδώσε για ένα "δεκάρι". Οπότε τι οψιόν αγοράς να έμπαινε για τον Χασάν, μόνο για τα μάτια του κόσμου ή μήπως για να κοροϊδεύονται μεταξύ τους.... Εδώ ο δανεικός Χασάν είναι, μακράν του δεύτερου, ο παίκτης με την μακράν μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ της Κονιασπορ. Ο "Φαράω" έχει 4.000.000 κι ακολουθούν με 2.200.000 ο Χατζιαχμέτοβιτς και με 1.400.000 ο Εμποκού ( ο Βελγοαναθρεμένος εξτρέμ που προτάθηκε στον ΠΑΟ αλλά κόπηκε απο τον Γιοβάνοβιτς και έτσι πήγε μετά Τουρκία)! Εννοείται βέβαια πως ο Αιγύπτιος στραικερ έχει και το πιο ακριβό συμβόλαιο στην νέα του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων με Ερνέστο Βαλβέρδε - Φήμες για επιστροφή στην Ελλάδα - Αποφασίζει ο πρόεδρος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags