Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης - ΕΠΟ: Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης - Προσωπικοί λόγοι, Άρης και... Θεσσαλονίκη - Παρέμβαση Μητσοτάκη
| 2021-09-08 19:18:00

Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης - Προσωπικοί λόγοι, Άρης και... Θεσσαλονίκη - Παρέμβαση Μητσοτάκη

του Ευάγγελου Μίχου
Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης - Προσωπικοί λόγοι, Άρης και... Θεσσαλονίκη - Παρέμβαση Μητσοτάκη

Οι πρώτες πληροφορίες για τον διάδοχό του. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου για τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ΕΠΟ. Τι είπε στο Μαξίμου, γιατί αποφάσισε να... φύγει την ημέρα του αγώνα της Εθνικής και τι «ακούγεται» για τον επόμενο πρόεδρο.

Η παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ έκανε… κρότο στην επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ευάγγελο Μίχου, τις οποίες μετέφερε και στον OVER FM εκτός από το Sportdog.gr, η παραίτηση Ζαγοράκη οφείλεται σε προσωπικούς και ευαίσθητους λόγους, τους οποίους επικαλέστηκε ο «Ζαγόρ» για να δικαιολογήσει την απόφασή του.

Μάλιστα, κόντρα σε όσα έχουν διαρρεύσει και έχουν γραφτεί, η τοποθέτησή του στην υπόθεση του -6 του Άρη, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, στο να δημιουργηθούν αυτοί οι προσωπικοί λόγοι. Θυμίζουμε ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΟ είχε πάρει θέση για την τιμωρία του Άρη, τονίζοντας ότι στέκεται απέναντι στην εν λόγω απόφαση, την οποία και θεωρεί άδικη τόσο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και για το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι η κορωνίδα της παραίτησής του. Επειδή είναι πολύ ευαίσθητο και προσωπικό το θέμα, αρκούμαστε μόνο να προσθέσουμε πως έχει να κάνει με την Θεσσαλονίκη και την οικογένειά του...

Ήταν τόσο σοβαροί οι προσωπικοί λόγοι που επικαλέστηκε, που δεν μπόρεσαν να του αλλάξει γνώμη ούτε ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ευάγγελου Μίχου πήγε στον Γεραπετρίτη για να τον ενημερώσει για την παραίτηση, αλλά λέγεται πως είχε επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα, έχει ξεκαθαριστεί πως ο ιστορικός πάλαι ποτέ αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας δεν πρόκειται να πάρει πίσω την παραίτηση. Αν επικαλέστηκε και άλλους λόγους, όπως ότι δεν έχει τη δύναμη στην ΕΠΟ και ότι έχει σχέση με την Εθνική, αυτό δεν το διευκρινίσαμε. Αλλά προκαλεί εντύπωση και ερωτηματικά, πόσο σχετίζεται και με την Εθνική το γεγονός ότι δεν περίμενε να παραιτηθεί αύριο, μετά το ματς, αλλά το έκανε σήμερα. Ίσως συνδέεται.

Επειδή ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποτέλεσε μία κυβερνητική επιλογή και κοινής αποδοχής για πρόεδρος της ΕΠΟ, θεωρητικά -αλλά θα φανεί στην πορεία- μπορεί και στην επόμενη επιλογή να έχει λόγο η κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο με άσο της Σούπερ Λιγκ - Αποδείξεις για χρηματισμό - Σε ομάδα έκπληξη ο Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags