Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή από Γιοβάνοβιτς πριν την σέντρα - "Τελειώνει" Έλληνα άσο - Ψάχνει ομάδα για τον Γενάρη
| 2021-09-09 13:46:00

Ανατροπή από Γιοβάνοβιτς πριν την σέντρα - "Τελειώνει" Έλληνα άσο - Ψάχνει ομάδα για τον Γενάρη

του Νίκου Στεργίου
Ανατροπή από Γιοβάνοβιτς πριν την σέντρα - "Τελειώνει" Έλληνα άσο - Ψάχνει ομάδα για τον Γενάρη

Η υπέρβαση Αλαφούζου και οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟ. Οι καλοκαιρινές μεταγραφές έφεραν τα πάνω-κάτω στο Κορωπί. Μπορεί να... ανέβασαν την ποιότητα, ωστόσο έφεραν και σε δύσκολη θέση παίκτες που πλέον θα μένουν εκτός ενδεκάδας, ίσως και εκτός αποστολής.
 

Ο Παναθηναϊκός «φώναζε» για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή και η διοίκηση κινήθηκε για να καλυφθούν τα κενά, με τη μεταγραφή του Ματέους Βιτάλ και τη διαφαινόμενη προσθήκη του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Οι δύο Λατίνοι έρχονται για να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά την ίδια στιγμή η έλευσή του εγείρει ερωτηματικά για το μέλλον του Λούκας Βιγιαφάνιες και του Γιάννη Μπουζούκη.

Ο Αργεντινός άσος αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» του ρόστερ, καθώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Παρ’ όλα αυτά, ο «Βίγια» δεν έχει πείσει τον Γιοβάνοβιτς με το δείγμα γραφής που παρουσίασε στην προετοιμασία, εξ’ ου και η επιθυμία του Σέρβου τεχνικού για μεταγραφές στις θέσεις που καλύπτει ο Αργεντινός.

Η εξέλιξη αυτή «φουντώνει» τις φήμες περί πιθανής αποχώρησης του Βιγιαφάνιες στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, αν και το σενάριο αυτό δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Με δεδομένο πάντως ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά για τον 29χρονο μέσο, δημιουργείται η απορία του πώς θα τον διαχειριστεί ο Γιοβάνοβιτς στα «πράσινα» αποδυτήρια. Θυμίζουμε πως την περσινή σεζόν ο Βιγιαφάνιες είχε τσακωμούς με τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ ο Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένα λάτρης της πειθαρχίας και δεν «σηκώνει» πολλά.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Γιάννη Μπουζούκη, που παρά την αλλαγή προπονητή, εξακολουθεί να μην «βλέπει» ενδεκάδα, με την πτώση των μετοχών του σε σχέση με την προπέρσινη σεζόν να συνεχίζεται.

Ο νεαρός μέσος έμεινε στην ομάδα, κόντρα στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί, βλέπει όμως τον κλοιό να σφίγγει και καλείται να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του εάν θέλει να συναγωνιστεί τους νεοαποκτηθέντες Λατίνους της μεσοεπιθετικής γραμμής. Με τα νέα δεδομένα πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται Μπουζούκης και Παναθηναϊκός να «χωρίσουν», ίσως και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο...

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα εποχή... Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό! Τα "σκάει" ο Αλαφούζος! Υπέρβαση για μεταγραφές

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags