Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Γι’ αυτό δεν πηγαίνει στου Ρέντη ο Σεμέδο - Ο λόγος που έμεινε εκτός προπόνησης - Απόφαση... Μαρινάκη
| 2021-09-09 15:30:00

Γι’ αυτό δεν πήγε στου Ρέντη ο Σεμέδο - Ο λόγος που έμεινε εκτός προπόνησης - Απόφαση... Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό δεν πήγε στου Ρέντη ο Σεμέδο - Ο λόγος που έμεινε εκτός προπόνησης - Απόφαση... Μαρινάκη

Πού... χάθηκε ο Πορτογάλος άσος και ποιο θα είναι το μέλλον του. Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι ραγδαίες το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες έχουν μεγάλο ρόστερ με σημαντικούς παίκτες και, μοιραία, υπάρχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους περισσότερους από αυτούς - Πολύ περισσότερο για αυτόν που αναφέρουμε τώρα!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Έτοιμοι για τη σεζόν που, επίσημα, στην Ελλάδα θα αρχίσει σε λίγες ώρες βρίσκονται όλοι στο Λιμάνι, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και η πρεμιέρα στους ομίλους τού Γιουρόπα Λιγκ.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια ανοιχτά θέματα στην ομάδα, καθώς όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "Μεγάλο καράβι, μεγάλες φουρτούνες". Και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα.

Από το ρεπορτάζ που υπάρχει, προκύπτει ότι δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς ο Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος στόπερ δεν υπολογίζεται αυτό το διάστημα από την ομάδα, ενώ βρίσκεται εκτός προπονήσεων και λόγω του θέματος που υπάρχει με την καταγγελία προς το πρόσωπό του και όλα δείχνουν ότι δεν θα τον δούμε ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Άλλωστε και ο ίδιος φαίνεται ότι θέλει, όταν ηρεμήσουν όλα, να βρεθεί σε ένα άλλο περιβάλλον για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς τα πράγματα πήγαν όσο χειρότερα γινόταν στην Ελλάδα τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Οι Πειραιώτες δεν υπολογίζουν τον Πορτογάλο στόπερ, ο Σεμέδο έχει να αντιμετωπίσει την καταγγελία για τον βιασμό ανήλικης και το τελευταίο που απασχολεί τώρα είναι αν και πότε θα ξαναπαίξει μπάλα...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Νικολακόπουλου για τον Ολυμπιακό - Μια ανάσα από top class παιχταρά - Ονοματάρα!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags