Facebook Pixel Χένρι Ονιεκούρου - Ολυμπιακός: Ο Ονιεκούρου αποκαλύπτεται - "Ήθελα να γίνω ο καλύτερος παίκτης της Αφρικής" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-09 18:54:00

Ο Ονιεκούρου αποκαλύπτεται - "Ήθελα να γίνω ο καλύτερος παίκτης της Αφρικής" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Ονιεκούρου αποκαλύπτεται - "Ήθελα να γίνω ο καλύτερος παίκτης της Αφρικής" (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την αρχή της ενασχόλησής του με ποδόσφαιρο, αλλά και τα όνειρα που είχε μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα συστατικά της επιτυχίας σε βίντεο που αναρτήθηκε στο instagram.

Χένρι Ονιεκούρου - Ολυμπιακός: Σε πρόμο βίντεο στο instagram, για την καραμέλα tom tom, μίλησε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής των Ερυθρολεύκων, καθώς παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στα όνειρά του, όσο και στα συστατικά της επιτυχίας.

"Προσευχήσου σκληρά αλλά προσπάθησε ακόμα πιο σκληρά. Ήθελα να κάνω την οικογένειά μου υπερήφανη, να πετύχω περισσότερα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για τη χώρα μου. Να γίνω ο καλύτερος παίκτης της Αφρικής και του κόσμου. Παίζω ποδόσφαιρο από τα εννέα μου. Θυμάμαι να με πηγαίνει η μητέρα μου στο εθνικό στάδιο να παίξω με τα παιδιά της ηλικίας μου. Πήγα σε μια ακαδημία στο Λάγος. Από εκείνη τη στιγμή αφοσιώθηκα στο ποδόσφαιρο, το οποίο σημαίνει πολλά για εμένα, αφοσιώθηκα στο να βάζω γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μου. Θέλω να κάνω υπερήφανους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα όταν ήμουν παιδί. Αφοσίωση στο ποδόσφαιρο, ύπνος νωρίς, νωρίς στο γήπεδο, πίστη", είπε ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χένρι Ονιεκούρου.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Onyekuru (@c.henry7)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags