Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άφωνοι" στο Λιμάνι με τον μικρό, προβληματισμός για παίκτη 2.2 εκατ. - Απόφαση Μαρτίνς για ελεύθερο
| 2021-09-10 21:20:00

"Άφωνοι" στο Λιμάνι με τον μικρό, προβληματισμός για παίκτη 2.2 εκατ. - Απόφαση Μαρτίνς για ελεύθερο

του Παναγιώτη Νικολάου
"Άφωνοι" στο Λιμάνι με τον μικρό, προβληματισμός για παίκτη 2.2 εκατ. - Απόφαση Μαρτίνς για ελεύθερο

Θα κάνει μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων ο Ολυμπιακός; Ποιοι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι στον Πειραιά έχουν εντυπώσει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους, ποιος έχει προβληματίσει και για ποιον περιμένουν περισσότερο. Η... ενολή του Πορτογάλου κόουτς για την τελευταία προσθήκη.

Ολυμπιακός: Αρκετές μεταγραφές έκαναν και φέτος το καλοκαίρι οι Πειραιώτες, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο Μαρτίνς δεν μπορεί ακόμα να υπολογίζει στους περισσότερους νέους παίκτες.

Αυτός που ήρθε με φουλ ρυθμό, αν και δεν ήταν από την αρχή της προετοιμασίας στο ρόστερ, είναι ο Βατσλίκ - Ξεχωρίζει με την εμπειρία του, τις τοποθετήσεις του, την εμπιστοσύνη που προσφέρει στην αμυντική γραμμή. Ο Βατσλίκ, προφανώς, και μπορεί να παίξει (παίζει ήδη!) από αυτό το διάστημα βασικός.

Ξεχωριστή αναφορά μπορεί να γίνει και στον Αγκιμπού, που από το πουθενά έφτασε να υπολογίζεται ως λύση 11άδας στα σημαντικά ευρωπαϊκά προκριματικά. Μόνο που για τον νεαρό άσο υπάρχουν φωνές που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο και ζητούν να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Όχι γιατί θα μειωθεί ξαφνικά η αξία του - Το παιδί αξίζει και το έχει αποδείξει.

Αλλά καλό είναι να δούμε την εικόνα του και μετά από τη φορά που πήρε μέσα στο καλοκαίρι, δηλαδή το φθινόπωρο. Όταν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι μαζικές και θα πρέπει να διαχειριστεί ότι στα περισσότερα παιχνίδια θα είναι, στην καλύτερη περίπτωση, στον πάγκο.

Αυτός που έχει έρθει από νωρίς (με 2.2 εκατομμύρια ευρώ), βρίσκεται σε καλή κατάσταση γιατί έχει κάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, είναι ο Κούντε. Έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας από τους αγώνες (πάνω από έξι μήνες) πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Άρα στη δική του περίπτωση χρειάζεται υπομονή...

Τέλος, πρέπει να δούμε και το πεδίο των ελεύθερων μεταγραφών. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από εκεί δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά. Με την απουσία τού Σεμέδο αλλά και την αποχώρηση του Χασάν την τελευταία στιγμή, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι καλό θα ήταν οι Πειραιώτες να έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους στην αγορά των ελεύθερων για στόπερ και επιθετικό. Όπως και για αριστερό μπακ. Αλλά πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάτι που να καλύπτει τα θέλω του Πέδρο Μαρτίνς στο Λιμάνι. Ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει, πως θα έρθει παίκτης, μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό "σκηνικό" με Σεμέδο στου Ρέντη- Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του- Ο μεγάλος φόβος του Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags