Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χοντρό "σκηνικό" με Σεμέδο στου Ρέντη - Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του - Ο μεγάλος φόβος του Μαρτίνς
| 2021-09-10 16:43:00

Χοντρό "σκηνικό" με Σεμέδο στου Ρέντη- Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του - Ο μεγάλος φόβος του Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Χοντρό "σκηνικό" με Σεμέδο στου Ρέντη- Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του - Ο μεγάλος φόβος του Μαρτίνς

Τι συνέβη με τον Πορτογάλο και ποιος θα είναι ο διάδοχός του στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον έμπειρο αμυντικό, ενώ έχει έτοιμο και το πλάνο για το κέντρο της "ερυθρόλευκης" άμυνας. Τι συνέβη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η ανησυχία για τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Μεγάλο πλήγμα έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό η υπόθεση Σεμέδο, καθώς φωνές που υπάρχουν κοντά στην ομάδα αναφέρουν ότι δεν υπάρχει, αγωνιστικά, καλύτερος στόπερ από τον Πορτογάλο στην Ελλάδα. Συμπεριλαμβανομένου και του Σωκράτη...

Στο Λιμάνι υπάρχουν, τώρα, οι Σισέ, Μπα αλλά και ο Μάρκοβιτς, κι αυτοί οι τρεις είναι που θα καλύψουν το κενό του Πορτογάλου στην 11άδα, προφανώς με βασικό τον Παπασταθόπουλο, μέχρι τουλάχιστον την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Γιατί ο Σεμέδο είναι πολύ-πολύ δύσκολο να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ ήδη έχουμε γράψει ότι δεν συμμετέχει καν στις προπονήσεις αυτό το διάστημα.

Ο Πορτογάλος στόπερ είναι εκτός ομάδας, τόσο με απόφαση Μαρινάκη όσο και με του Πέδρο Μαρτίνς. Και με την ευκαιρία να το διευκρινίσουμε αυτό: Ο αστικός μύθος αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας τού Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος μαζί του, γιατί του είχε αντιμιλήσει στου Ρέντη όταν πήγε για να κράξει την ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς, ενώ για την αγωνιστική παρουσία του στα ευρωπαϊκά προκριματικά είναι έξαλλος μαζί του και ο Μαρτίνς.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι δεν υπολογίζει τον Σεμέδο, θα γίνει προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή πώληση τον Γενάρη,
ενώ στη βασική ενδεκάδα θα είναι σίγουρος ο Παπασταθόπουλος και για παρτενέρ του έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Μπα αντί του Σισέ.

 
 

Ο φόβος του Μαρτίνς
 

Ολυμπιακός: Υπάρχει... θεματάκι στο Λιμάνι τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι σαφές ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του έναν μικρό φόβο για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά από τις υποχρεώσεις που είχαν αρκετοί παίκτες της με τις εθνικές τους.

Γιατί αφενός δεν είχαν παιχνίδια πρωταθλήματος ενδιάμεσα, από τα τελευταία που έδωσαν οι Πειραιώτες στα ευρωπαϊκά προκριματικά, αφετέρου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έκαναν μακρινά ταξίδια. Και δεν ήταν λίγοι οι διεθνείς.

Κι αυτός είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του Πορτογάλου προπονητή αυτές τις μέρες, καθώς ναι μεν έχει διαθέσιμους τους παίκτες που θέλει αλλά δεν ξέρει την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστούν στο παιχνίδι εναντίον του Ατρόμητου.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και, προφανώς, έχει ρόστερ για να καλύψει όλες τις ανάγκες του. Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι κανένας προπονητής δεν θέλει να έχει "ανοιχτό" ροτέισον στην αρχή της σεζόν, άρα ο Μαρτίνς έχει τους λόγους του να πονοκεφαλιάζει παρά το μεγάλο ρόστερ...
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό δεν πήγε στου Ρέντη ο Σεμέδο - Ο λόγος που έμεινε εκτός προπόνησης - Απόφαση... Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags