Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Απίθανα πράγματα στην Ισπανία - Εργάτες που έχτιζαν το Μπερναμπέου τραγουδάνε για την Ατλέτικο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-11 00:05:00

Απίθανα πράγματα στην Ισπανία - Εργάτες που έχτιζαν το Μπερναμπέου τραγουδάνε για την Ατλέτικο (Vid)

Sportdog Team
Απίθανα πράγματα στην Ισπανία - Εργάτες που έχτιζαν το Μπερναμπέου τραγουδάνε για την Ατλέτικο (Vid)

Απίστευτες σκηνές στη Μαδρίτη καθώς όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τους εργάτες που δούλευαν στο γήπεδο των Μερένχες για την πρόοδο των εργασιών, αυτοί άρχισαν και τραγούδαγαν τον ύμνο της μισητής αντιπάλου Ατλέτικο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η κόντρα των Μερέχνες με την Ατλέτικο είναι από τις πιο παραδοσιακές στην Ευρώπη, όμως μερικά πράγματα δεν μπορούν να... κρυφτούν και ιδιαίτερα όταν αυτά γίνονται μπροστά στην κάμερα, με τον δημοσιογράφο να μένει με το στόμα... ανοιχτό.

Συγκεκριμένα ένας ρεπόρτερ στην Μαδρίτη πλησίασε τους εργάτες που δούλευαν στην ανακαίνιση που Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με εκείνους, πολύ χαρούμενους που θα έβγαιναν στην τηλεόραση, να αρχίσουν να φωνάζουν "Ατλέτι, Ατλέτι, Ατλέτι". 

Οι συγκεκριμένοι έχουν γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους των Ροχιμπλάνκος στα social media, μιας και κατέγραψαν μια τεράστια... ηθική νίκη στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags