Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός ο παικταράς θα φέρει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ - Τα... έσκασε και πέτυχε μεγάλο deal ο Σαββίδης!
| 2021-09-11 09:36:00

Αυτός ο παικταράς θα φέρει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ - Τα... έσκασε και πέτυχε μεγάλο deal ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Αυτός ο παικταράς θα φέρει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ - Τα... έσκασε και πέτυχε μεγάλο deal ο Σαββίδης!

Η σούπερ συμφωνία του Δικεφάλου του Βορρά, το "χρυσό" συμβόλαιο και οι αποκαλύψεις για τις πλούσιες παροχές Σαββίδη στους παίκτες της ομάδας.

Ο καλύτερος πρεσβευτής του ΠΑΟΚ στην Πολωνία είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου την τελευταία διετία σε όλες τις διοργανώσεις με 25 γκολ στο ενεργητικό του, στέλνει τα καλύτερα μηνύματα για την επαγγελματική δουλειά που γίνεται στον Δικέφαλο και το μεγάλο κίνητρο που έχουν οι ποδοσφαιριστές του.

Πως διαφημίζει όμως Σφιντέρσκι τον ΠΑΟΚ στους «κόλπους» της εθνικής Πολωνίας και γενικότερα στην πατρίδα του; Όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο διεθνής επιθετικός, πριν από το ματς με την Αγγλία: «Ο ΠΑΟΚ ανήκει στην ελίτ των μεγάλων ομάδων που δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην σωστή προετοιμασία των παικτών του. Είναι ένα κλάμπ, πρότυπο, λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Στον ΠΑΟΚ δίνουν έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Στην οργάνωση, στις παροχές που προσφέρει στους παίκτες του κάθε ημέρα και πριν από τους επίσημους αγώνες. Στην δουλειά που γίνεται στα αποδυτήρια, με τις ανέσεις που προσφέρονται σε όλους, κυρίως για να μπορέσουν οι παίκτες του, να προσφέρουν τα καλύτερα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Σφιντέρσκι ηταν απόλυτος, μιλώντας στον συμπατριώτη του διεθνή κεντρικό αμυντικό Μίχαλ Χέλικ, αλλά και στον βετεράνο γκολκίπερ Ταντέϊ Φάϊφερ: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα, τον Ιανουάριο του 2019, δεν πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα προσέφερε στους παίκτες του, τόσες πολλές ανέσεις για να προπονηθούν. Δεν υπάρχει καλή φήμη στην Πολωνία για τις ελληνικές ομάδες. Όμως ο ΠΑΟΚ, ανήκει σε άλλη κατηγορία. Και δεν έχει να ζηλέψει, σε αυτό το επίπεδο, καμία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Ο Πολωνός επιθετικός του Δικεφάλου, στο περιθώριο της κουβέντας που έκανε, αναφέρθηκε στο γεγονός πως όλες οι μετακινήσεις της ομάδας, μακριά από τη Θεσσαλονίκη γίνονται με πτήσεις τσάρτερ, κάτι που διευκολύνει αφάνταστα την προσπάθεια των παικτών, αναφέρθηκε στον τρόπο αποθεραπείας μετά από τραυματισμούς, στην καθημερινή φροντίδα για τα μέλη της ομάδας (φαγητό στη μεσημβρία) καθώς και στα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των παικτών που είναι αυξημένα. Παράλληλα και οι παροχές (οικονομικής φύσεως) προς τους παίκτες, είναι μεγάλες, καθώς στα συμβόλαια υπάρχουν και μπόνους για την επίτευξη των στόχων.

Θυμίζουμε πως στα μέσα Ιουλίου, ο Σφιντέρσκι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο έως το καλοκαίρι του 2024, με αυξημένες απολαβές. Από την ΠΑΕ μάλιστα, έλεγαν πως στον Κάρολο έγινε μία γενναία αύξηση απολαβών, γιατί εκτιμήθηκε πως προσέφερε και πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags