Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: Ισοπέδωσε για... πλάκα την Λειψία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-11 22:24:00

"Τετράστερη" Μπάγερν, ισοπέδωσε για... πλάκα την Λειψία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Τετράστερη" Μπάγερν, ισοπέδωσε για... πλάκα την Λειψία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρώτο ντέρμπι της Bundesliga ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Μπάγερν με 4-1 επί της Λειψίας στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα», στην επιστροφή του Ζούλιαν Νάγκελσμαν στην έδρα της ομάδας την οποία οδήγησε σε σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Μπάγερν Μονάχου: Η Μπάγερν, όμως, έδειξε... με το καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα ότι δεν... αστειεύεται, καθώς χρειάστηκε 54 λεπτά για να «καθαρίσει» ουσιαστικά το ματς, δείχοντας πανέτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι της Τρίτης (14/09) με την Μπαρτσελόνα στο «Νόου Καμπ», στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. 

Οι γηπεδούχοι με μόλις μία νίκη μετά από 4 αγωνιστικές δεν έχουν κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα και, πλέον, θα επιδιώξουν να κάνουν μία «νέα αρχή» την ερχόμενη Τετάρτη (15/09) στο πρώτο του ματς των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της Γηραιάς ηπείρου με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ετιχαντ».  

Νωρίτερα με πρωταγωνιστή τον Ερλινγκ Χάαλαντ (δύο γκολ), η Ντόρτμουντ έφερε τα πάνω κάτω και νίκησε με 4-3 στην «Μπαι Αρένα» την Μπάγερ Λεβερκούζεν. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags