Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Γκέλα με το... καλημέρα για Ολυμπιακό - Πολλά τα προβλήματα - Άντεξε στο Φάληρο ο Ατρόμητος (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-12 22:24:00

Γκέλα με το... καλημέρα για Ολυμπιακό - Πολλά τα προβλήματα - Άντεξε στο Φάληρο ο Ατρόμητος (Vid)

Sportdog Team
Γκέλα με το... καλημέρα για Ολυμπιακό - Πολλά τα προβλήματα - Άντεξε στο Φάληρο ο Ατρόμητος (Vid)

Σούπερ... στραβοπάτημα για τους Ερυθρόλευκους στον αγώνα με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα της Super League καθώς δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ και έμειναν στο 0-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Μπορεί να πιέστηκαν πολύ οι Περιστεριώτες όμως κατάφεραν και έριξαν στο… παιχνίδι τους τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να φύγουν από το "Γ. Καραϊσκάκης" με το πολύτιμο 0-0. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Μαρτίνς, αν και είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας, δεν έκαναν ποτέ την μεγάλη φάση, μπροστά στην εστία του Πίριτς και χωρίς να έχουν τον παίκτη που θα κάνει την… διαφορά προχώρησαν στην πρώτη… γκέλα της χρονιάς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν την μεγάλη φάση του αγώνα, όταν στο 27' το εκπληκτικό σουτ του Μουνίθ σταμάτησε στο δοκάρι του Βατσλίκ.

Το ματς:

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την αναμέτρηση με γρήγορο τέμπο, δείχνοντας από νωρίς πως θέλουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα έδιωχνε το άγχος της πρεμιέρας. Η πρώτη μεγάλη φάση θα έρθει για τους γηπεδούχους στο 9', όταν μετά από λάθος του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο Τικίνιο θα βγει απέναντι από τον Πίριτ, όμως το πλασέ του δεν θα είναι καλό και θα αποκρουστεί. Στην συνέχεια της φάσης οι Περιστεριώτες θα βγουν στην κόντρα, με τον Καστεγιάνο να βγάζει σέντρα και τον Κουλούρη να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Βατσλίκ θα αποκρούσει ενστικτωδώς.

Τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν και πάλι, όμως το σουτ που θα κάνει ο Μουνίθ, έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Τσέχος τερματοφύλακας των Πειραιωτών. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσουν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δύο φορές, τα σουτ του Λόπες, αλλά και ένας λάθος υπολογισμός του Σισέ, που ενώ βγήκε απέναντι από τον Πίριτς, δεν θα απειλήσουν. Στο 25' και πάλι οι γηπεδούχοι θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Τικίνιο θα κάνει ωραία, συρτή, σέντρα, όμως ο Ελ Αραμπί δεν θα προλάβει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για πολύ λίγο.

Δύο λεπτά μετά ο Ατρόμητος θα φτάσει μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Μουνίθ θα πιάσει ένα απίστευτο σουτ, από πλάγια θέση, έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του Τόμας Βατσλίκ και πέρασε άουτ. Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν να είναι αυτοί που είχαν το έλεγχο, όμως δεν κατάφερναν να φτάσουν στην τελική ενέργεια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι τον έλεγχο της μπάλας, όμως οι Περιστεριώτες ήταν καλά οργανωμένοι και περίμεναν να χτυπήσουν στην κόντρα. Όσο περνούσε ο χρόνος οι φιλοξενούμενοι, λόγω και της κούρασης που υπήρχε, οπισθοχωρούσαν στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας μέτρα στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, όμως και πάλι δεν έφταναν στην τελική φάση. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους Ερυθρόλευκους θα έρθει στο 65', όταν ο Εμβιλά θα κάνει ωραία σέντρα, όμως η κεφαλιά του Σισέ θα περάσει άουτ. 

Έξι λεπτά μετά από σέντρα του Βαλμπουενά και αναταραχή στην άμυνα του Ατρομήτου, ο Ελ Αραμπί θα βρεθεί απέναντι από τον Πίριτς, όμως το σουτ θα καταλήξει στο χέρια του. Στο 78' οι γηπεδούχοι θα χάσουν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό του Τικίνιο και του Ονιεκούρου, ο τελευταίος θα προσπαθήσει από πολύ κοντινό σημείο να νικήσει τον Πίρτιτς με τακουνάκι, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Ελ Αραμπί θα περάσει άουτ. Ακόμα μια τεράστια ευκαιρία θα χαθεί στο 87' όταν μετά από παράλληλη, συρτή σέντρα του Ονιεκούρου, αρχικά ο Τικίνιο και μετά ο Ανδρούτσος δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν να πιέζουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα όμως ούτε τα σουτ του Ανδρούτσου, του Μπα και του Κούντε θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πάρει έναν... χρυσό βαθμό και τον Ολυμπιακό να ξεκινάει τη νέα Super League με... στραβοπάτημα.

Σκόρερ:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ (68' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (68' Κουντέ), Εμβιλά, Λόπες (46΄Ονιεκούρου), Βαλμπουενά (88' Α. Μπα), Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ατρόμητος: Πίριτς, Καστεγιάνο, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης (67' Μπετινέλι), Μουνίθ (89' Νάτσος), Καρτάλης (82' Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags