Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Κοιτάει μπροστά ο Μιλόγεβιτς - "Η ΑΕΚ έχει παίκτες νικητές - Να είμαστε ταπεινοί" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-12 23:03:00

Κοιτάει μπροστά ο Μιλόγεβιτς - "Η ΑΕΚ έχει παίκτες νικητές - Να είμαστε ταπεινοί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κοιτάει μπροστά ο Μιλόγεβιτς - "Η ΑΕΚ έχει παίκτες νικητές - Να είμαστε ταπεινοί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να θέλει να δείξει υπεροψία ο τεχνικός της Ένωσης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό ανέφερε ότι η ομάδα του έχει ποιοτικούς παίκτες και ότι πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο τη δουλειά.

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ευχαριστημένος, αλλά θέλοντας να μην πάρουν τα μυαλά των παικτών του... αέρα εμφανίστηκε στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV, ο Σέρβος τεχνικός της Ένωσης, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει ποιοτικότατους ποδοσφαιριστές που είναι νικητές.

"Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη αυτή για χίλιους λόγους. Αυτοί οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα δεν έχουν παίξει ποτέ. Τους δίνω συγχαρητήρια και για την προσπάθεια που και στις προπονήσεις. Είναι νικητές και έρχονται όλοι από μεγάλες ομάδες. Έχουμε 24 ισάξιους παίκτες.Θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο και στο μέλλον και να είμαστε ταπεινοί. Αύριο είναι μια άλλη μέρα και πρέπει να κοιτάμε μπροστά» 

Ο Ζούμπερ έχει κάνει μία προπόνηση. Πρέπει να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν και παίκτες που έχουν επιστρέψει από τραυματισμό. Ταπεινότητα, κεφαλή κάτω και σκληρή δουλειά", είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags