Facebook Pixel Άνχελ Λόπεθ: Ατάκες... φωτιά Λόπεθ για την ισοπαλία με Ολυμπιακό - "Όχι μόνο δεν χάσαμε αλλά..."
| 2021-09-13 23:54:00

Ατάκες... φωτιά Λόπεθ για την ισοπαλία με Ολυμπιακό - "Όχι μόνο δεν χάσαμε αλλά..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Λόπεθ για την ισοπαλία με Ολυμπιακό - "Όχι μόνο δεν χάσαμε αλλά..."

Συνέντευξη έδωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ατρομήτου για την ισοπαλία που πήρε η ομάδα του την Κυριακή (12/9) από τους Ερυθρόλευκους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην φετινή ελληνική Super League.

Άνχελ Λόπεθ: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο Ισπανός τεχνικός του Ατρομήτου, όπου και αναφέρθηκε τόσο στον βαθμό που πήρε η ομάδα του στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ παράλληλα έκανε και ειδική αναφορά στους Παπαδόπουλο, Κλωναρίδη, Καστεγιάνο και Σάλομον.

"Όχι μόνο δεν χάσαμε στο Καραϊσκάκης, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε στο μηδέν τον Ολυμπιακό. Γι΄ αυτό άλλωστε κλείσαμε και τόσα δυνατά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με ισπανικές ομάδες για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τέτοιες αναμετρήσεις όπως αυτή του Καραϊσκάκης. 

Από τους έντεκα που ξεκίνησαν βασικοί χθες το βράδυ στο Φάληρο, οι εννιά παίκτες ήταν καινούργιοι. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε καλούς παίκτες όπως ο Παπαδόπουλος και ο Κλωναρίδης. Θα έχουμε ανταγωνιστική ομάδα στο Πρωτάθλημα. Ο Κυριάκος ήταν έτοιμος και ταίριαζε απόλυτα στο πλάνο μας για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ήθελε πολύ να αγωνιστεί σ΄ αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το χθεσινό ήδη το έχουμε ξεχάσει. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε νεανικό σύνολο. Οι Καστεγιάνο και Σάλομον είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές και ήρθαν για να αποδείξουν ότι είναι εδώ. Έχουμε καλά αποδυτήρια".

Για το fair play του Ανδρούτσου:

"Δεν θέλαμε να καθυστερήσουμε το παιχνίδι γιατί ο τραυματισμός του παίκτη μας είναι σοβαρός και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Ανδρούτσος ήταν πραγματικός τζέντλεμαν που πέταξε έξω την μπάλα για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή μας.

Ήταν έκπληξη για εμένα η ήττα του ΠΑΟΚ. Από την παρουσία μου στον Βόλο όμως κατάλαβα ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ο Άρης θέλει να πετύχει ότι έκανε την περσινή σεζόν. Οι κορυφαίες ομάδες θα διατηρηθούν ψηλά, αλλά για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να μοχθήσουν", είπε ο Άνχελ Λόπεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags