Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γκάρι Ροντρίγκες: "Θα φύγει... νύχτα από Ολυμπιακό ο Γκάρι Ροντρίγκες - Καμία σχέση με ΠΑΟΚ - Αργός και χωρίς γκολ"
| 2021-09-14 13:55:00

"Θα φύγει... νύχτα από Ολυμπιακό ο Γκάρι Ροντρίγκες - Καμία σχέση με ΠΑΟΚ - Αργός και χωρίς γκολ"

του Γιώργου Κτενά
"Θα φύγει... νύχτα από Ολυμπιακό ο Γκάρι Ροντρίγκες - Καμία σχέση με ΠΑΟΚ - Αργός και χωρίς γκολ"

Γιατί δεν θα παίξει ως βασικός με τον Πέδρο Μαρτίνς, αν αποκτηθεί. Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης που απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες, ποια η εξέλιξη της πορείας του τα τελευταία χρόνια και πόσο διαφορετικός είναι από τον παίκτη που γνωρίσαμε με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ολυμπιακός - Γκάρι Ροντρίγκες: Με έντονο προβληματισμό υποδέχτηκε την είδηση για την παρουσία τού πρώην άσου τού ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σιώρης - Ο βαθύτερος γνώστης στη χώρα μας τού ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο.

Ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε στην παρουσία τού Γκάρι στην Αλ Ιτιχάντ αλλά και στο γεγονός ότι στην κατάσταση που βρίσκεται δεν πρόκειται να βρει θέση στον Ολυμπιακό.

"Μόνο αρνητικά για Ροντρίγκες - Αργός, χωρίς καλά τελειώματα - Θα φύγει νύχτα - Καριέρα σε ελεύθερη πτώση"

Δημήτρη, ο Γ. Ροντρίγκες βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού - Ποια είναι η εικόνα που μπορείς να μας μεταφέρεις από την παρουσία του στην Αλ Ιτιχάντ;

"Δεν είχε πείσει με την απόδοση του απο την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αλ Ιτιχάντ. Παράλληλα είχε αντιμετωπίσει διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών και η απόδοση του μονίμως ήταν κάτω του μετρίου. Τον παρακολούθησα στην πρεμιέρα τού πρωταθλήματος κόντρα στην Αλ Φέιχα και πάλι δεν είχε κάνει τίποτα".

Πώς είναι σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ;

"Μόνο αρνητικά πράγματα μπορώ να δω στον παίκτη. Έχει γίνει πιο αργός, δεν έχει καλά τελειώματα και αν έκανε τη διαφορά η Αλ Ιτιχάντ δεν θα τον άφηνε ελεύθερο. Νομίζω και η ψυχολογία τού Γκάρι ότι είναι σε άσχημα επίπεδα, αφού οι Σαουδάραβες αντιμετώπιζαν και τεράστια οικονομικά προβλήματα".

Άρα δεν τον βλέπεις να διεκδικεί φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό;

"Δεν νομίζω ότι θα είναι βασικός σε βάθος χρόνου. Πιστεύω ότι θα αποχωρήσει νύχτα από τον Ολυμπιακό. Δεν βοήθησε ούτε το Πράσινο Ακρωτήριο, πρόσφατα, στα προκριματικά τού Μουντιάλ στα ματς με Νιγηρία και Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Η καριέρα του είναι σε ελεύθερη πτώση".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσό" συμβόλαιο ο Ολυμπιακός σε Ροντρίγκες - Τον ήθελε ο Λουτσέσκου - Έρχεται λόγω... Ρόνι Λόπες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags