Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: "Βουίζει" η πιάτσα για νέα τεράστια συμφωνία Σαββίδη - Πολλά εκατομμύρια, στο... κόλπο και ο ΠΑΟΚ
| 2021-09-14 17:52:00

"Βουίζει" η πιάτσα για νέα τεράστια συμφωνία Σαββίδη - Πολλά εκατομμύρια, στο... κόλπο και ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Βουίζει" η πιάτσα για νέα τεράστια συμφωνία Σαββίδη - Πολλά εκατομμύρια, στο... κόλπο και ο ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί. Ποια η μοναδική γυναίκα που συμμετέχει και ο σημαντικός ρόλος της.
 

Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Εδώ και μέρες σας έχουμε μεταφέρει το ρεπορτάζ για τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για το Open.

Και ότι βασική προϋπόθεση ήταν να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με τη Nova. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και πλέον ξεκίνησε η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων. Η οποία και θα κρίνει κατά πόσο θα προχωρήσει η αγορά του καναλιού της Παιανίας.

O Ιβάν (και η Γκοτσάρεβα) είναι οι μοναδικοί που μιλούν με την πλευρά της εταιρείας που αγόρασε τη Forthnet και το συνδρομητικό κανάλι. Κανείς άλλος. Και ουσιαστικά λέγεται ότι πλέον οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ο Σαββίδης είναι δεδομένο ότι δεν λέει όχι στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του σταθμού.

Όπως λέει το περιβάλλον του, περίμενε πολύ καλύτερα αποτελέσματα αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που ξόδεψε. Από την άλλη, η BC Partners μέσω της United Group θέλει εκτός από συνδρομητικό κανάλι να αγοράσει και ένα ελεύθερο. Αυτό είναι το στρατηγικό πλάνο. Και από τη στιγμή που υπάρχουν επαφές, υπάρχει και πρόσφορο έδαφος συμφωνίας.

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags