Facebook Pixel Γιαν Εμβιλά - Ολυμπιακός: Σύνθημα νίκης Εμβιλά για τον αγώνα με την Αντβέρπ - "Δεν έμπαινε η μπάλα με τον Ατρόμητο"
| 2021-09-15 17:27:00

Σύνθημα νίκης Εμβιλά για τον αγώνα με την Αντβέρπ - "Δεν έμπαινε η μπάλα με τον Ατρόμητο"

Sportdog Team
Σύνθημα νίκης Εμβιλά για τον αγώνα με την Αντβέρπ - "Δεν έμπαινε η μπάλα με τον Ατρόμητο"

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο μέσος του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τους Βέλγους για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη (16/9).

Γιαν Εμβιλά - Ολυμπιακός: Ο μέσος των Ερυθρολεύκων ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (16/9) με αντίπαλο την Αντβέρπ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Για την ετοιμότητα της ομάδας και ποια στοιχεία χρειάζονται για τη νίκη: "Είμαστε έτοιμοι για το ματς και καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε καταφέρει να μπούμε στον όμιλο και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Ο προπονητής έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία. Κάτι που έχω διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε τον Ατρόμητο, μπορεί και να συνεχιζόταν κι άλλο το παιχνίδι να μην έμπαινε η μπάλα. Κάναμε καλό παιχνίδι, όμως, είχαμε κέρδη από αυτό. Δε δεχτήκαμε γκολ και δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει τώρα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρώπη".

Για την επιστροφή του Καμαρά και τη συνεργασία τους: "Είναι απόφαση του προπονητή ποιοι θα παίξουν. Ο Μαντί είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι. Θέλουμε να είμαστε όλοι στο 100% για να κερδίσουμε τον αγώνα".

Για το κλίμα στην ομάδα, αν υπάρχει θέληση αντίδρασης μέσα στα αποδυτήρια: "Αντί να προσπαθείς να αντιδράς, πρέπει να σκέφτεσαι και να δρας. Την Κυριακή δεν κάναμε κακό παιχνίδι, δεν ήταν στο χέρι μας από κάποια στιγμή. Δεν πρέπει να περιμένουμε να συμβεί κάτι για να αντιδράσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε τη δυναμική που είχαμε στο περασμένο ματς και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι τέτοιο. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Επειδή έχει βάλει γκολ στην Ευρώπη αν έχει και κάποιο... άλλο για αύριο. Ποιο είναι το μυστικό που σκοράρει περισσότερο με τον Ολυμπιακό από τις άλλες ομάδες του; "Το μυστικό είναι η αυτοπεποίθηση. Η ομάδα, ο κόσμος, ο προπονητής με κάνουν να νιώθω ασφάλεια και με τέτοια βοήθεια τα καταφέρνω. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω να συνεχιστεί. Όμως δεν είναι το πιο σημαντικό να σκοράρω, αλλά να κερδίζει η ομάδα και η επιθυμία μου είναι να κάνουμε ένα καλό ματς και να νικήσουμε", είπε ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιαν Εμβιλά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags