Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πρώτο μεγάλο λάθος Λουτσέσκου... πλήγωσε τον ΠΑΟΚ - "Πετάει έξω" ξένο άσο - Ρισκάρει με Έλληνα!
| 2021-09-15 19:15:00

Το πρώτο μεγάλο λάθος Λουτσέσκου... πλήγωσε τον ΠΑΟΚ - "Πετάει έξω" ξένο άσο - Ρισκάρει με Έλληνα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το πρώτο μεγάλο λάθος Λουτσέσκου... πλήγωσε τον ΠΑΟΚ - "Πετάει έξω" ξένο άσο - Ρισκάρει με Έλληνα!

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχωράει άμεσα σε αλλαγές στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος δεν έπιασε ακόμα τα στάνταρ απόδοσης που περίμεναν όλοι και ο Ραζβάν καλείται να πάρει άμεσα σημαντικές αποφάσεις. Ποιο το πρώτο του... φάουλ και ο νεαρός Έλληνας που παίρνει την ευκαιρία του.

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός υπάρχει στον Δικέφαλο για το θέμα με τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, δεδομένου ότι ο Λουτσέσκου δεν ήθελε να αποκτηθεί νέος πορτιέρο αλλά τώρα φαίνεται ότι δεν έχει κανέναν για την πρώτη γραμμή.

Είναι προβληματική η εικόνα που έχουν οι Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς, κι αυτό το χρεώνεται ανοιχτά ο Λουτσέσκου! Γιατί τώρα έχει δύο τερματοφύλακες που, αυτή τη στιγμή, δεν δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση για το βασικό σχήμα και ο Ρουμάνος δεν είναι προπονητής που κάνει ροτέισον στη θέση του τερματοφύλακα.

Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη θέση, μετά και το λάθος τού Ζίβκοβιτς εναντίον τού ΠΑΣ Γιάννινα, και το γνωρίζουν καλά στον Δικέφαλο. Παρόλα αυτά ας μην αποκλείσουμε να στηρίξει τελικά τον Ζίβκοβιτς ο Λουτσέσκου και να είναι αυτός που θα παίξει εναντίον της Λίνκολν.

Θέμα, άλλωστε, φαίνεται ότι υπάρχει και στα δεξιά της άμυνας, αφού δεν υπάρχει ιδιαίτερη ικανοποίηση μέχρι στιγμής από την παρουσία του Τέιλορ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, τελικά, να δούμε να παίρνει ευκαιρίες ως βασικός ο Λύρατζης, ήδη από το παιχνίδι εναντίον της Λίνκολν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η πιάτσα για νέα τεράστια συμφωνία Σαββίδη - Πολλά εκατομμύρια, στο... κόλπο και ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags