Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φαβορί για το παιχνίδι με την Αντβέρπ
| 2021-09-16 11:11:00

Ψάχνεται για τη νίκη ο Ολυμπιακός - Θέλει να διαλύσει στο Καραϊσκάκη την Αντβέρπ - Είναι φαβορί!

Sportdog Team
Ψάχνεται για τη νίκη ο Ολυμπιακός - Θέλει να διαλύσει στο Καραϊσκάκη την Αντβέρπ - Είναι φαβορί!

Η ευρωπαϊκή υπέρβαση είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού, που συμμετέχει στο εφετινό Europa League. Μία διοργάνωση που άρχισε την Τετάρτη (15/9) και στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο...

Ολυμπιακός: Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, σχολίασε με νόημα την ημέρα της κλήρωσης για την φάση των ομίλων: «...θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά απ' τα τρία προηγούμενα χρόνια. Έχουμε ένα όνειρο και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του 4ου ομίλου, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (16/9, 22:00) με τους πρωταθλητές να υποδέχονται την Αντβέρπ.

Η ομάδα από το Βέλγιο, έκανε εξαιρετική πορεία στο περυσινό πρωτάθλημα και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της παρουσία στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, όπου απέκλεισε στα play offs την Ομόνοια (2-4, 2-0, 3-2 στα πέναλτι).

Ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη και θα επιδιώξει να «μπει με το δεξί» στην διοργάνωση, με τον Μαρτίνς να εφιστά διαρκώς την προσοχή στους παίκτες του για τις «παγίδες» της πρεμιέρας. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ, σε μία αναμέτρηση χωρίς ασφαλείς προβλέψεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags