Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11αδα - "Αυτός ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός - Παίζει ο Καμάρα"
| 2021-09-16 16:10:00

Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11αδα - "Αυτός ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός - Παίζει ο Καμάρα"

Sportdog Team
Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνς στην 11αδα - "Αυτός ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός - Παίζει ο Καμάρα"

Ο Γιώργος Νοικοκύρης μίλησε για την προετοιμασία του Ολυμπιακού απέναντι στην Αντβέρπ και για τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Γιώργος Νοικοκύρης ανέφερε στον Οver FM, λίγες ώρες πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση των ερυθρολεύκων, πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει βασικά προβλήματα στο βασικό του σχήμα. Συγκεκριμένα δήλωσε πως από την στιγμή που θα απουσιάσουν τόσο ο Θανάσης Ανδρούτσος όσο και ο Κενί Λαλά οι πιθανότητες, να πάρει θέση βασικού ο Μίχαλ Καρμπόβνικ είναι πολύ μεγάλες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δεχτεί πολύ κριτική για την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο Ολυμπιακός. Ιδιαίτερα μετά το 0-0 απέναντι στον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο όπως τόνισε ο Γιώργος Νοικοκύρης υπάρχει κακό αγωνιστικό πρόσωπο, που πρέπει να επιλυθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό. Όμως δεν μπορεί να ασκείται τόση κριτική για ένα προπονητή που πήρε δυο πρωταθλήματα Ελλάδας. Αλλά και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Γεγονός είναι πως πρέπει να βρει λύση στην κακή αγωνιστική εικόνα αλλά δεν γίνεται να φορτώνονται όλα σε εκείνον σε μια χρονιά.

Την εικόνα αυτή καλείται να αλλάξει ο 51χρονος τεχνικός παρουσιάζοντας έναν Ολυμπιακό βελτιωμένο. Η Αντβέρπ είναι μια ομάδα επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, η οποία παίζει ελεύθερα με τους «ερυθρόλευκους», να καλούνται να ανταπροκριθούν στις απαιτήσεις.

Δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα εικόνα για την 11αδα

Παρόλο που ακόμα σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς ακόμα δεν έχει δείξει με ποια ενδεκάδα θα αγωνιστεί. Στις απουσίες βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Λαλά και Μασούρας οι οποίες προβληματίζουν πολύ.

Οι απουσίες αυτές οδηγούνε ενδεχομένως στο βασικό σχήμα τον Καμαρά και τον Καρμπόβνικ. Αναφορικά με τον νεαρό Πολωνό αμυντικό η απόκτηση του έγινε για να μπει στις πρώτες επιλογές παρόλο που δεν αποκτήθηκε για να παίζει από την αρχή βασικός.

Αγωνιστικά οι Ρέαμπτσιουκ και Καρμπόβνικ αναμένεται να αγωνιστούν στο αριστερό και στο δεξί άκρο αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Αγκιμπού Καμαρά. Tα συστήματα που εξετάζονται είναι εκείνα του 4-2-3-1 ή του 4-4-2, το οποίο εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Κλείνοντας ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Γιώργος Νοικοκύρης επισήμανε στα μεταγραφικά πως η υπόθεση του Σιόβα, ίσως να μην προχωρήσει. Αλλά η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή μέχρι αύριο όποτε υπάρχει αναμονή μαζί με την υπόθεση Ροντρίγκεζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags