Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Αυτόν ξεκινάει βασικό ο Λουτσέσκου - Ψάχνει μεταγραφές για Γενάρη
| 2021-09-16 16:24:00

Αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Αυτόν ξεκινάει βασικό ο Λουτσέσκου - Ψάχνει μεταγραφές για Γενάρη

Sportdog Team
Αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ - Αυτόν ξεκινάει βασικό ο Λουτσέσκου - Ψάχνει μεταγραφές για Γενάρη

Ο Μιχάλης Κουτσουγιάννης ανέφερε στον αέρα του Over FM την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και την εμψύχωση του Ιβάν Σαββίδη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Μιχάλης Κουτσουγιάννης ανέφερε στον αέρα του Over FM την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Λίνκολν και την εμψύχωση του μεγαλομέτοχου της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αρχικά, ο Μιχάλης Κουτσουγιάννης, μετέδωσε την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Λουτσέσκου απέναντι στη Λίνκολν για τη 1η αγωνιστική του Europa Conference League. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα επιλέξει τον Πασχαλάκη για τη θέση του τερματοφύλακα, έναντι του Ζίβκοβιτς που έκανε το μοιραίο λάθος στο ματς με τον ΠΑΣ. Η τετράδα στην άμυνα θα είναι λίγο διαφορετική,με τον Σίντκλεϊ να παίρνει τη θέση του Βιεϊρίνια. Επίσης ο Λουτσέσκου εξετάζει να  χρησιμοποιήσει τον Μιχαϊλίδη αντί του Κρέσπο. Οι άλλοι δύο που θα συμπληρώσουν τη τετράδα είναι οι Βαρέλα και Τέιλορ. Ο Λουτσέσκου για τα αμυντικά χαφ κατέληξε στους Σβαμπ και Κούρτιτς. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος ο Μπίσεσβαρ. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μιτρίτσα, ενώ στην δεξιά ο Μούργκ. Μόνος του στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σβιντέρσκι.

Αργότερα, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στην αποστολή της ομάδας και τους εμψύχωσε. Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης ΠΑΕ» είπε στους παίκτες ότι πρέπει να κερδίσουν και να προκριθούν στους «16».

Όσον αφορά το θέμα των μεταγραφών, ο Μιχάλης Κουτσουγιάννης, τόνισε πως είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζουν από τώρα τον σχεδιασμό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Βέβαια δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο «δικέφαλος του βορρά» σε απόκτηση την τελευταία μέρα της αγοράς ελεύθερων, αν και κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags