Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώτη "καμπάνα" Λουτσέσκου - "Τέλειωσε" από τον ΠΑΟΚ ξένο άσο - Ζητάει μεταγραγή από Σαββίδη!
| 2021-09-16 16:38:00

Πρώτη "καμπάνα" Λουτσέσκου - "Τέλειωσε" από τον ΠΑΟΚ ξένο άσο - Ζητάει μεταγραφή από Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πρώτη "καμπάνα" Λουτσέσκου - "Τέλειωσε" από τον ΠΑΟΚ ξένο άσο - Ζητάει μεταγραφή από Σαββίδη!

Ανατροπή στον σχεδιασμό και φουλ για έξτρα ενίσχυση μετά από απόφαση του Ραζβάν. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας αλλάζει ξανά τα σχέδιά του και... στέλνει μήνυμα ενόψει Γενάρη. Ποιος μένει εκτός, τι...  πληρώνει και όσα θα γίνουν προσεχώς.
 

ΠΑΟΚ: Το θέμα με τους τερματοφύλακες στον Δικέφαλο είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και, μάλιστα, το sportdog έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με αυτή τη νευραλγική θέση για κάθε ομάδα - Πολύ περισσότερο για σύλλογο που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια.

 

Γιατί όταν μια ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια, δεν μπορεί να έχει βασικό έναν τερματοφύλακα που κάνει το λάθος που έκανε ο Ζίβκοβιτς για παράδειγμα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, που στοίχισε στην ομάδα του τρεις βαθμούς.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ τον Πασχαλάκη και τον Ζίβκοβιτς που αποδεδειγμένα έχουν ταλέντο και αξία στο γήπεδο, αλλά έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν έχουν σταθερότητα στην απόδοσή τους. Κι αυτό, ξέρετε, δεν αφορά μόνο το "Δέχεται - Δεν δέχεται γκολ" ο τερματοφύλακας, αλλά και τον ευρύτερο τρόπο αμυντικής λειτουργίας. Αλλιώς αισθάνεται η αμυντική γραμμή με τον Πασχαλάκη που είχε η ομάδα τη χρονιά του νταμπλ, αλλιώς με τον Πασχαλάκη που βλέπουμε από εκείνη τη σεζόν και μετά.

 

Το ρεπορτάζ από τα εσωτερικά της ομάδας, πάντως, αναφέρει ότι στο βραδινό παιχνίδι εναντίον της Λίνκολν θα παίξει βασικός ο Πασχαλάκης και όχι ο Ζίβκοβιτς, καθώς ο πρώτος είχε αντικατασταθεί στην 11άδα του Δικέφαλου χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.

 

Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει τη φανέλα τού βασικού στον Ζίβκοβιτς, αλλά η γκέλα τού τελευταίου εναντίον τού ΠΑΣ Γιάννινα αναγκάζει τον Ρουμάνο να δώσει σταθερά πια στο μέλλον τη φανέλα τού βασικού στον Πασχαλάκη!

 

Στη χθεσινή προπόνηση είχε και σχετική επαφή με τον Έλληνα τερματοφύλακα, του εξήγησε ότι περιμένει πολλά από εκείνον και ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι εκείνος βασικός στον Δικέφαλο. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα στηρίξει τον Ζίβκοβιτς μετά την γκέλα με τον ΠΑΣ, αν και το παιχνίδι με τη Λίνκολν δεν φαίνεται να έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας.

 

Τυπικά αυτό σημαίνει ότι ο Ζίβκοβιτς με μια έννοια "τελείωσε" από τον Δικέφαλο (ακόμα κι αν τον δούμε ξανά σε κάποιο αδιάφορο παιχνίδι, με ποια ψυχολογία θα αγωνιστεί μετά από τα τελευταία γεγονότα;) και μην αποκλείσετε να υπάρξει προσθήκη στη θέση τού τερματοφύλακα τον προσεχή Γενάρη. 

 


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" ΑΕΚ με πρώην Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags