Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Αν ερχόταν ο Σιόβας στον Παναθηναϊκό θα... - Μεγάλο λάθος στον μεταγραφικό σχεδιασμό"
| 2021-09-16 17:04:00

"Αν ερχόταν ο Σιόβας στον Παναθηναϊκό θα... - Μεγάλο λάθος στον μεταγραφικό σχεδιασμό"

Sportdog Team
"Αν ερχόταν ο Σιόβας στον Παναθηναϊκό θα... - Μεγάλο λάθος στον μεταγραφικό σχεδιασμό"

Γιατί δεν ασχολήθηκαν οι Πράσινοι σοβαρά με την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού και ποιο το μεγάλο λάθος του καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός δεν χειρίστηκε όπως θα έπρεπε το θέμα με τους κεντρικούς του αμυντικούς, ανέφρε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Μοιρώτσος.

Είναι αλήθεια ότι στο «στρατόπεδο» των «Πράσινων» ελέγχουν την αγορά των ελεύθερων κεντρικών αμυντικών. Ωστόσο, η διορία λήγει αύριο και κατ επέκταση είναι αρκετά δύσκολο να «κλείσει» κάποιος παίκτης.

Όσον αφορά τα σενάρια περί Δημήτρη Σιόβα, ο Βασίλης Μοιρώτσος τόνισε πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα προκαλούσε τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας.

«Ήταν λάθος ο σχεδιασμός για σεντερ μπακ», επισήμανε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Ο Σβόνιμιρ Σάρλια δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει «σκαρφιστεί» άλλες λύσεις. Περιμένει επίσης την  επιστροφή των Βαρτ Σένκεφελντ και Δημήτρη Κουρμπέλη

Ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει τον Έλληνα αμυντικό χαφ και για το κέντρο της άμυνας, στο οποίο ο Σένκεφελντ κάνει τη διαφορά.

Ο Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει πλέον την ομάδα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πας Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έχει κάποιες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο ο προπονητής του θα προτιμούσε να μην βιαστεί να τον «ρίξει» στη βασική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags