Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντβέρπ: Ενθουσιασμένος Μαρτίνς για τη νίκη - Τι είπε για Ρέαμπτσιουκ και αλλαγή Βρουσάι που πήρε πίσω
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-17 00:43:00

Ενθουσιασμένος Μαρτίνς για τη νίκη - Τι είπε για Ρέαμπτσιουκ και αλλαγή Βρουσάι που πήρε πίσω

Sportdog Team
Ενθουσιασμένος Μαρτίνς για τη νίκη - Τι είπε για Ρέαμπτσιουκ και αλλαγή Βρουσάι που πήρε πίσω

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αντβέρπ, κάνοντας ειδική μνεία στον κόσμο της ομάδας.

Ολυμπιακός - Αντβέρπ: «Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Το αξίζαμε! Η Αντβέρπ πίεσε πολύ, αλλά ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμάς απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Αν ήταν το καλύτερο ματς του Ρεάμπτσιουκ, είπε: «Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για όλη την ομάδα. Έπαιξαν με δύναμη, αφοσίωση και θέληση. Ο Ολυμπιακός ανταμείφθηκε για την προσπάθεια που έκανε».

Για την αλλαγή με τον Βρουσάι που πήρε πίσω: «Η αλλαγή είχε προετοιμαστεί για να γίνει. Ο Μαντί ήθελε να συνεχίσει στο ματς, ο Βρουσάι δεν μπήκε τελικά, λίγο εκεί είχαμε έλλειψη στην συγκέντρωση, όμως ξαναβρήκαμε τον ρυθμό και προηγηθήκαμε ξανά».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Σίγουρα οι φίλαθλοι το έχω ξαναπεί πως είναι ο 12ος παίκτης μας. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα, η παρουσία του κόσμου μας οδηγεί στη νίκη σε μεγάλο βαθμό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags