Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: "Ψήνεται" έκπληξη - Με ποια μεγάλη ελληνική ομάδα "μιλάει" - Δεν είναι ο Ολυμπιακός!
| 2021-09-17 09:07:00

"Ψήνεται" έκπληξη με Σάμαρη - Με ποια μεγάλη ελληνική ομάδα "μιλάει" - Δεν είναι ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
"Ψήνεται" έκπληξη με Σάμαρη - Με ποια μεγάλη ελληνική ομάδα "μιλάει" - Δεν είναι ο Ολυμπιακός!

Ο Ανδρέας Σάμαρης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος (σήμερα τελειώνει η προθεσμία για μεταγραφές) και το όνομά του "παίζει" για επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά όχι για την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Ανδρέας Σάμαρης: Το... κόλπο γκρόσο με τον Έλληνα χαφ θα ήθελε να κάνει η ΑΕΚ, όπως αναφέρει σήμερα η "Sportday", παρότι κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Το όνομα του Σάμαρη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο "ραντάρ" της Ένωσης, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπενφίκα, ενώ βρίσκεται και εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Ιανουάριο, κάτι που κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη του να βρει ομάδα.

Πάντως, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, ο διεθνής άσος δεν φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης της τελευταίας στιγμής, αφού σήμερα εκπνέουν οι μεταγραφές των ελεύθερων.

Από την άλλη στην ΑΕΚ τόνιζαν χθες ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, ωστόσο υπάρχει τεράστιος ποδοσφαιρικός σεβασμός προς τον Ανδρέα Σάμαρη -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- κι έτσι το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση δεν μπορεί να αποκλειστεί, θεωρώντας τον από την Ένωση ως ιδανικό αντικαταστάτη του Εβγέν Σάκχοφ, που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags