Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Από την εξέδρα... βασικός με εντολή Λουτσέσκου - Μεγάλο λάθος του Ρουμάνου
| 2021-09-17 12:19:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Από την εξέδρα... βασικός με εντολή Λουτσέσκου - Μεγάλο λάθος του Ρουμάνου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Από την εξέδρα... βασικός με εντολή Λουτσέσκου - Μεγάλο λάθος του Ρουμάνου

Ο κόουτς του Δικεφάλου αλλάζει τα πλάνα του και την 11αδα ενόψει της συνέχειας. Τα συμπεράσματα από το ευρωπαϊκό ματς με τη Λίνκολν και οι αποφάσεις για τη συνέχεια.

ΠΑΟΚ: Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον Δικέφαλο με ένα πολύ συγκεκριμένο παίκτη, που έχει βρεθεί (και δικαίως!) αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στο στόχαστρο των αντιδράσεων. Ο λόγος γίνεται για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που εναντίον τής Λίνκολν φώναξε παρών και κατάφερε με την απόδοσή του να επιστρέψει σε στάνταρ απόδοσης που εμπνέουν σιγουριά.

 

Γιατί δεν είναι μόνο το να μην δεχτεί γκολ μια ομάδα λόγω της παρουσίας τού τερματοφύλακά της, αλλά και η ευρύτερη λειτουργία του που εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στους στόπερ και ανεβάζει, παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο την απόδοσή τους. 



 

Ο Πασχαλάκης ήταν πολύ καλός εναντίον της Λίνκολν και, μοιραία, θα είναι ο τερματοφύλακας που θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα τού βασικού για το επόμενο διάστημα. Με τον  Ζίβκοβιτς, παράλληλα, να μένει στην άκρη του πάγκου για να τον ζεσταίνει. Μάλιστα, αυτό που συζητούν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Δικέφαλο, είναι η απουσία του χωρίς λόγο από την 11άδα της Τούμπας εναντίον του ΠΑΣ. Μια απουσία που, ίσως, να στοίχισε τους τρεις βαθμούς για τον ΠΑΟΚ.

 

Τέλος, ένα ακόμα θετικό στοιχείο για τον Δικέφαλο ήταν η παρουσία των Κωνσταντέλια και Κούτσια, έστω κι αν έπαιξαν για λίγο στο δεύτερο μέρος, καθώς δείχνει ότι ο Λουτσέσκου τούς πιστεύει και θέλει να τους δώσει την ευκαιρία για να δείξουν πράγματα στα παιχνίδια της ομάδας...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ, απογοήτευσε ο μικρός - Βρήκε... μεταγραφή για εξτρέμ ο Ραζβάν!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags