Facebook Pixel Λίνκολν - ΠΑΟΚ: "Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ, απογοήτευσε ο μικρός - Βρήκε... μεταγραφή για τα εξτρέμ ο Ραζβάν!
| 2021-09-16 23:08:00

"Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ, απογοήτευσε ο μικρός - Βρήκε... μεταγραφή για εξτρέμ ο Ραζβάν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Καμπανάκι" για ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ, απογοήτευσε ο μικρός - Βρήκε... μεταγραφή για εξτρέμ ο Ραζβάν!

Οι απαντήσεις Πασχαλάκη και το "κέρδος" με Κωνσταντέλια στον Δικέφαλο. Ποιοι ξεχώρισαν στην αγχωτική νίκη με 2-0 εκτός έδρας με τη Λίνκολν, αλλά και ποιοι προβλημάτισαν και πιθανότατα έχασαν και την ευκαιρία τους. Ποιο το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
 

Λίνκολν - ΠΑΟΚ: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa Conference League ο Δικέφαλος του Βορρά, φεύγοντας με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε σοβαρός στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αν και κινδύνεψε ορισμένες στιγμές να βρεθεί πίσω στο σκορ και να γίνουν πιο δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, ο Άκπομ έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά, ο Μιτρίτσα "κλείδωσε" το τρίποντο κι έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε μέρες ηρεμίας, μετά το κάζο από τον ΠΑΣ την πρώτη αγωνιστική της Superleague και όπως δήλωσε, μπορεί επιτέλους να κοιμηθεί ήσυχος.

Όσον αφορά τους διακριθέντες, στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήρε πόντους και πάλι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο νεαρός φορ Κωνσταντέλιας, που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Όσον αφορά στον Έλληνα γκολκίπερ, έδειξε σταθερός και έτοιμος σε όποιες απειλητικές φάσεις πήγαν προς την εστία του, έχοντας στο ενεργητικό του δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις και μάλιστα η μία ενώ το ματς ήταν ακόμα στο 0-0. Σίγουρα με την σημερινή του εμφάνιση φώναξε πως είναι... εδώ, καθώς επέστρεψε στο βασικό σχήμα και φαίνεται ότι εκεί θα παραμείνει και στη συνέχεια. Άλλωστε, όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όλα δείχνουν πως ο Ζίφκοβιτς θα μονιμοποιηθεί πλέον στον πάγκο, μετά την γκέλα του στο πρωτάθλημα.

Όσο για τον νεαρό επιθετικό, μπήκε ορεξάτος στο ματς, είχε αρκετά σουτ και καλές ενέργειες, ψάχνοντας συνεχώς το γκολ και σίγουρα αποτελεί το σημαντικό κέρδος που αποκόμισε ο ΠΑΟΚ από το αποψινό ματς, πέρα από τους τρεις βαθμούς.

Αντιθέτως, απογοητευτικός ήταν ο Ενέα Μιχάι, ο οποίος έψαχνε τα πατήματά του, δεν είχε σιγουριά στις κινήσεις του, ενώ έδειξε να έχει μεγάλα προβλήματα στις κάθετες πάσες των αντιπάλων. Στα μόνα θετικά για τον Αλβανό αμυντικό ήταν η κεφαλιά που είχε στο δοκάρι πριν το γκολ του Μιτρίτσα.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην το πλήρωσε, αλλά εκτέθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι από τον αντίπαλο του αμυντικά, έδωσε δικαιώματα, τα οποία θα πρέπει να δουν και να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, ανεξάρτητα από το αν η αποστολή απόψε εξετελέσθη!

Τέλος, ο Λουτσέσκου δοκίμασε τον αρχηγό του, Αντρέ Βιεϊρίνια σε θέση εξτρέμ αντί του Τόμας Μουργκ, με τον Πορτογάλο να είναι θετικός, αλλά να αγωνίζεται λίγη ώρα και να μην μπορεί να κριθεί. Πάντως με αυτή την κίνηση ο Ρουμάνος τεχνικός ίσως δείχνει την πρόθεσή του να τον μετακινήσει τελείως στα εξτρέμ, λόγω έλλειψης λύσεων στην συγκεκριμένη θέση.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη "καμπάνα" Λουτσέσκου - "Τέλειωσε" από τον ΠΑΟΚ ξένο άσο - Ζητάει μεταγραφή από Σαββίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags